
Το UEFA Nations league παίζεται στον Alpha
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League παίζεται στον Alpha. Απόψε, απευθείας από το Groupama Stadium της Λιόν, Γαλλία – Βέλγιο στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Άγγελος Στυλιάδης.
https://youtu.be/1HlFQXrGPRM?si=XJYzZrepyZcvQTR_
Στο Δουβλίνο και με αντίπαλο την Ιρλανδία δοκιμάζεται η Εθνική μας ομάδα μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του Nations league. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στοχεύει σε μια ακόμη επιτυχία που θα ισχυροποιήσει τη θέση της στον όμιλο.
Αύριο, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 21:45, Ιρλανδία – Ελλάδα, απευθείας από το Aviva Stadium, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.
Λίγο πριν τη σέντρα, στις 21:00, στην Pre Game εκπομπή, ο Άγγελος Στυλιάδης θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004, Αντώνη Νικοπολίδη και Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει και η Post Game εκπομπή, με καλεσμένους, αναλύσεις, ρεπορτάζ και δηλώσεις των παικτών της Εθνικής.
- Ακρόαση στο ΕΣΡ για τον ΑΡΤ FM την Τρίτη
- Πως θα αλλάζουν οι πολίτες πάροχο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης
- Νίκος Χαρδαλιάς: “Η προστασία της δημόσιας υγείας δεν έχει διακοπές και διαλείμματα”
- Εύκολα και γρήγορα θα αλλάζουν οι πολίτες πάροχο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης – Διαθέσιμη η τρίτη δυνατότητα συγκατάθεσης (consent) μέσω του gov.gr
- Άλκηστις Μαραγκουδάκη: «Πρωτοτυπία και διαφορετικότητα» στο νέο Big Brother – Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου
- Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Οι θάλασσες πνίγονται στη ρύπανση, οι αλιείς στον αγώνα για επιβίωση
- ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ | ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ | ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14.45, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
- ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟΝ Γ. ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ
- Ανανεώνεται η συνεργασία της ΕΡΤ με την Nielsen
- Από το Ισραήλ στον ΑΝΤ1