Ρολάν Γκαρός: Αέρινος ο Τσιτσιπάς νίκησε 3-0 τον Μπούστα και πέρασε στoυς “8” όπου τον περιμένει ο Μεντβέντεφ

Ρολάν Γκαρός: Αέρινος ο Τσιτσιπάς νίκησε 3-0 τον Μπούστα και πέρασε στoυς “8” όπου τον περιμένει ο Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο Ρολάν Γκαρός καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στη φάση των «16» κερδίζοντας τον με 3-0 σετ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και τη νίκη του επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Όλα λειτούργησαν καλά για εμένα σήμερα. Αισθανόμουν καλά μέσα στο γήπεδο, η στρατηγική που υιοθέτησα απέδωσε, το σερβίς μου ήταν καλό. Τα παιχνίδια με έναν παίκτη όπως ο Πάμπλο με βοηθούν να βγάλω το καλύτερο μου τένις», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Τσιτσιπάς τόνισε:

«Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Κατάφερα κι έκανα το comeback, έδειξα ότι είμαι ακόμα στο παιχνίδι. Ήταν σημαντικό ότι δεν άφησα το τρίτο σετ να κατρακυλήσει. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου και το πώς αισθάνθηκα μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι μου ήταν πολύ κοντά στο να είναι εξαιρετικό».

Ο Μεντβέντεφ στο δρόμο του Τσιτσιπά

Την υπέρβαση απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα ψάξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους προημιτελικούς του Ρολάν Γκαρός, προκειμένου να δώσει για δεύτερη σερί χρονιά το «παρών» στην τετράδα της διοργάνωσης. Ο Ρώσος τενίστας, Νο 2 στο ταμπλό, επικράτησε του Χιλιανού Κριστιάν Γκαρίν με 6-2, 6-1, 7-5 και θα βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή, που λίγο νωρίτερα ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο 25χρονος Ρώσος είναι κυρίαρχος στις αναμετρήσεις με τον Τσιτσιπά, μετρώντας έξι νίκες σε επτά αγώνες, με τελευταία (και πιο σημαντική) αυτή της Μελβούρνης. Η μοναδική επιτυχία του Στέφανου επί του Μεντβέντεφ ήταν στα ATP Finals του 2019, στο δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

Φωτό: twitter/Roland Garros


Σχολιάστε εδώ