Π. Ξανθόπουλος στο “Π”: Επειδή ήταν η καλύτερη ομάδα

Π. Ξανθόπουλος στο “Π”: Επειδή ήταν η καλύτερη ομάδα

Του
ΠΕΤΡΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού


Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, η πιο κυριαρχική και στέρεη στα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους εγχώριους τίτλους και το γεγονός συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του αποτελεί μοναδική συγκυρία. Απόψε, κόντρα στην ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι θα δυσκολευθεί, άλλωστε φέτος της πήρε τον αέρα και η ήττα του στη ρεβάνς του κυπέλλου δεν είχε αντίκρισμα.

Ο Ολυμπιακός στέφεται πρωταθλητής επειδή ήταν η καλύτερη ομάδα. Με προπονητή που ήξερε πότε να πατήσει γκάζι και πότε φρένο, με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν χαρακτήρα και ταλέντο και με πρόεδρο που έχει αποδειχθεί ατρόμητος στα ζόρια. Για μένα, πιο σπουδαία του κατάκτηση είναι το ότι επένδυσε και επενδύει στο νέο αίμα, σε παιδιά από τις ακαδημίες του, που δείχνουν, εκτός από το ταλέντο τους, φλόγα και αγάπη για τη φανέλα που φορούν. Το μέλλον τούς ανήκει και σίγουρα έχουν πολλά και σπουδαία περιθώρια βελτίωσης.

Θεωρώ ότι έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες για τον ιστορικό αυτό σύλλογο. Πίσω του κρύβονται όνειρα, φιλοδοξία, πάθος για πρωταθλητισμό. Και όταν τα λόγια συνδυάζονται με έργα, το αποτέλεσμα δεν γίνεται να μην είναι μοναδικό. Του εύχομαι κάθε καλό και νιώθω περήφανος και συγκινημένος που υπήρξα μέλος του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ