Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Ευρώπης την Ελβετία

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Ευρώπης την Ελβετία

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην «καρδιά» της Ευρώπης για να θαυμάσουν από κοντά τα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία της Ελβετίας, αυτή την Κυριακή 27 Απριλίου στις 17:45 στο OPEN.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια

Επιβιβάζονται στο μεγαλύτερο σε μήκος τελεφερίκ της Ελβετίας από το Κρινς της Λουκέρνης για να φτάσουν στο όρος Πιλάτους. Φτάνοντας εκεί, η θέα που αντικρίζουν από την κορυφή του είναι εξωπραγματική, με τις τέσσερις λίμνες που βρίσκονται στη βάση του όρους Πιλάτους να προσφέρουν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Στη συνέχεια, ανακαλύπτουν κρυμμένα σημεία περιμετρικά της λίμνης της Λουκέρνης, όπως το Βέγκις, με την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, αλλά και το αριστοκρατικό κάστρο Μπούργκενστοκ.

Ο Τάσος Δούσης κι η ομάδα του εξερευνούν την ιστορική Παλιά Πόλη της Λουκέρνης, την εκκλησία των Ιησουιτών με το εντυπωσιακό εσωτερικό, το πάρκο της πόλης με το περίφημο πέτρινο Λιοντάρι, το Μπούρμπακι Πανόραμα και φυσικά τη λίμνη της Λουκέρνης.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ