
Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στα Καλάβρυτα
O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν αγαπημένο χειμερινό προορισμό της Ελλάδας, τα Καλάβρυτα, αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 17:45 στο OPEN.
Το επεισόδιο ξεκινάει με μία περιπετειώδη βόλτα με σνόουμομπιλ στις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού, αλλά και με μία μοναδική εμπειρία με ρατράκ στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια
Στη συνέχεια, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, η οποία κυριολεκτικά είναι κρυμμένη μέσα στα βράχια. Αμέσως μετά, ανακαλύπτουν το χωριό Πλανητέρο, στο οποίο βρίσκεται το μεγαλύτερο πλατανόδασος της Ελλάδας και μαγεύονται από το παραμυθένιο σκηνικό.
Τέλος, μας παρουσιάζουν τον μαρτυρικό τόπο εκτέλεσης των Καλαβρύτων και το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Τα οικονομικά της Barkingwell Media ως το 2023
- Εργαλείο διαφάνειας από το ΕΚΚΟΜΕΔ
- Νέα Γενική Διευθύντρια στην Panik
- Νέα τηλεοπτική πλατφόρμα από Ντάγκαν Σόλακ και Όμιλο Βαρδινογιάννη για το ποδόσφαιρο
- Ηλεκτρική διασύνδεση: Ένα καλώδιο θα μας σώσει…
- Οξεία γαστρεντερίτιδα σε παιδιά
- Με 100σταρα πέρασε από το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- Ανανέωση με παλιά υλικά – Η προαγωγή του Κ. Χατζηδάκη και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
- Η άμυνα του Παναθηναϊκού AKTOR νίκησε τον Άρη Midea
- «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Οι υπόγειες διασυνδέσεις των χούλιγκαν και ο νέος κύκλος βίας