
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για ευάλωτες οικογένειες
Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο παροχής ολιστικής υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών και ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να ανακουφίσει τις οικογένειες παιδιών που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο. Τα είδη θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ανωτέρω δράση μπορούν να προσέλθουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων της Αθήνας, επί της οδού Καποδιστρίου 2. Το Κέντρο θα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό από τις 05/09/2024 έως και τις 27/09/2024 και ώρες 8:00 – 19:00. Τα ζητούμενα είδη αφορούν σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καινούρια ή σε καλή κατάσταση και θα διατεθούν στο σύνολο των μαθητών όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) που υποστηρίζονται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
- Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υποδέχθηκε τον Προέδρο του Αλβανικού Ερυθρού Σταυρού
- Δημήτρης Κούβελας: Ζητάει ενίσχυση του έντυπου βιβλίου στα σχολεία και την ισορροπημένη χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση
- Στέφανος Γκίκας από Ελευσίνα: «Ο λιμένας της Ελευσίνας για το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και η περαιτέρω ανάπτυξή του, θα προσφέρει πολλά οφέλη στην τοπική και εθνική οικονομία»
- Δεν σταματάει με… τίποτα ο ανήφορος στις τιμές
- Klavdia – «Αστερομάτα» Playmen & Valeron Remix
- Συζητήσεις για την αγορά ιστοσελίδας από την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ
- Πρεμιέρα για την ταινία «Τελειώνει με εμάς» στη Nova
- Στη Δράμα το «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
- Το MAD FORUM είναι γεγονός!
- To MAD FORUM 2025 είναι γεγονός! Δείτε το πρόγραμμα