
Nίκος Ανδρουλάκης: «Ευχόμαστε στα ανοικτά της Κάσου να ποντιστεί το καλώδιο και να μην καταποντιστεί η εξωτερική πολιτική όπως ασκείται από τον κ. Μητσοτάκη»
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Αμέσως μετά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε σε δηλώσεις του:
«Επαναλάβαμε στον υπουργό την πάγια θέση μας για δίκαιη επίλυση του κυπριακού βάσει των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών απέναντι στις τυχοδιωκτικές επιλογές της Τουρκίας για διχοτόμηση του νησιού.
Όσον αφορά στη διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης με το καλώδιο, θεωρούμε αδιανόητο η Τουρκία να παρεμποδίζει την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Ευχόμαστε, λοιπόν, στα ανοικτά της Κάσου να ποντιστεί το καλώδιο και να μην καταποντιστεί η εξωτερική πολιτική όπως ασκείται από τον κ. Μητσοτάκη».
Τον κ. Ανδρουλάκη συνόδευσε ο υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εξωτερικών, Δημήτρης Μάντζος.
Φωτό: Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής