
Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών: Ανοιχτές οι επιχειρήσεις τις Κυριακές 17 και 24 Μαρτίου
Ανοιχτές οι επιχειρήσεις του ΣΕΚΛΑ τις Κυριακές 17 και 24 Μαρτίου
Ενόψει του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ) ενημερώνει τους λιανοπωλητές, πωλητές λαϊκών αγορών, ιδιοκτήτες καταστημάτων οπωροκηπευτικών, καταστημάτων τροφίμων και όλη την υπόλοιπη αγορά ότι οι 400 επιχειρήσεις μέλη του ΣΕΚΛΑ, θα μείνουν ανοιχτά την Κυριακή 17 Μαρτίου καθώς και την Κυριακή 24 Μαρτίου, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των καταναλωτών όλης της χώρας.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του ΔΣ του ΣΕΚΛΑ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν ως εξής:
Κυριακή Αποκριάς 17 Μαρτίου 2024 : Ανοιχτά
Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 : Κλειστά
Κυριακή 24 Μαρτίου 2024: Ανοιχτά
Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024: Κλειστά
Στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών μπορεί να βρει κανείς πληθώρα ποιοτικών αγαθών τα οποία παράγονται από Έλληνες αγρότες, σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.
Το ΔΣ του ΣΕΚΛΑ εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.
- Καιρός: Τριήμερο με αφρικανική σκόνη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
- Πρόεδρος της Βουλής: «Μόνη αποδεκτή βάση διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση της λύσης στο Κυπριακό είναι αυτή που ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις Ασφαλείας του ΟΗΕ»
- Γ. Μανιάτης από Στρασβούργο: «Προαπαιτούμενο για την άρση των κυρώσεων στη Συρία ο σεβασμός των μειονοτήτων και του Διεθνούς Δικαίου»
- Ο “μεγάλος” ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Europe Cup
- Δημήτρης Παπαστεργίου: «Είναι απαραίτητο να δράσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για έναν ασφαλή ψηφιακό κόσμο για τα παιδιά μας»