Φωνάζει ο κλέφτης…

Φωνάζει ο κλέφτης…

Δεν ξέρουμε αν και πώς αντέδρασε η Άγκυρα διά της διπλωματικής οδού, αλλά τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου δείχνουν το κλίμα.

Έτσι, είχαμε μια παραληρηματική υστερία από τα τουρκικά ΜΜΕ εναντίον του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια, επειδή έκανε το… έγκλημα να επισκεφθεί το φυλάκιο στην Παναγιά των Οινουσσών, για να ευχηθεί στους άνδρες που ζουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι, καθώς υποστηρίζουν ότι η Παναγιά είναι νησί που «κατελήφθη παρανόμως από την Ελλάδα»!

Καλά κάνει και ελπίζουμε να συνεχίσει αυτές τις επισκέψεις ο Ν. Δένδιας, όπως και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς οι άνδρες που υπηρετούν στα ακριτικά φυλάκια αξίζουν την απόδοση τιμής. Το πιο βασικό, όμως, είναι ότι δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση ότι η Ελλάδα υποχωρεί στις ανιστόρητες και παράνομες αξιώσεις τους.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ