Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για το θέμα των Τεμπών μετά από δημοσίευμα για το περιεχόμενο του πρώτο βαγονιού

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για το θέμα των Τεμπών μετά από δημοσίευμα για το περιεχόμενο του πρώτο βαγονιού

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει σε ανακοίνωση του ότι «δεν υπάρχει πια οδός διαφυγής για την κυβέρνηση της διαφθοράς και της συγκάλυψης» εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας “Real News” σχετικά με το περιεχόμενο του πρώτου βαγονιού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη πριν από δύο χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real News”, οι Βέλγοι ειδικοί μετά τη σχετική παραγγελία του Ελληνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ), έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα οτι στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας υπήρχε φορτίο 3,5 – 4 τόνων με πτητικούς υδρογονάνθρακες που δεν είχε δηλωθεί.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το “μανιτάρι” από τις εκρήξεις έφτασε σε ύψος τα 80 μέτρα.

Τα νέα στοιχεία των πορισμάτων που επίκεινται, φαίνεται ότι είναι συντριπτικά για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας αλλά και το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας του Πρωθυπουργού και της συγκάλυψης που επιχειρήθηκε. 

Συνεπώς, απαιτούν εξαιρετικά σοβαρή διαχείριση.

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει προσηλωμένο στη θέση του για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά μίας επικίνδυνης κυβέρνησης αμέσως μόλις προσκομιστούν τα νέα στοιχεία.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας ότι «εξυφαίνεται σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας», είναι ενδεικτικές του πανικού της κυβέρνησης.

Όποτε έρχεται σε δυσχερή θέση η Νέα Δημοκρατία, το κυβερνητικό αφήγημα είναι η “αποσταθεροποίηση”.

Δεν υπάρχει όμως πια οδός διαφυγής για την κυβέρνηση της διαφθοράς και της συγκάλυψης. 

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα συμφέροντα της χώρας,  δεν είναι τα στενά κομματικά συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας ούτε η διάσωση του Πρωθυπουργού.


 


Σχολιάστε εδώ