
Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 20 – Ο ΕΒΡΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΥΡ
Η σχέση του Τιμούρ και της Ρενγκίν κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι όμως από τον συνήθη ύποπτο, την Πάρλα, αλλά από τον Εβρέν που ήταν μάρτυρας σε μία τρυφερή στιγμή τους. Ο Εβρέν δεν χάνει ευκαιρία και αμέσως αρχίζει τα υπονοούμενα για τη Ρενγκίν και μάλιστα μπροστά στην Μπαχάρ.
Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.
Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ
Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ
Τι θα δούμε στο επεισόδιο:
Η Ρενγκίν κατηγορεί τον Τιμούρ, γιατί αυτός και η σχέση τους ήταν η αιτία που απομακρύνθηκε από τον πατέρα της και την οικογένειά της. Είναι ακόμη συντετριμμένη με την απώλεια του μπαμπά της, ωστόσο δεν αφήνει κανένα την στηρίξει, πόσο μάλλον την Μπαχάρ, που είναι πρόθυμη να της δώσει ένα χέρι βοήθειας.
Η Μπαχάρ εξομολογείται στον Δρ. Εβρέν ότι δεν έχει ακόμα συγχωρήσει τον Τιμούρ για τη συμπεριφορά του όταν εκείνη χρειάστηκε μεταμόσχευση. Παρόλα αυτά δέχεται να βγει με τον Τιμούρ για φαγητό, αργότερα το ίδιο βράδυ. Άλλωστε είναι ο άντρας της και ο πατέρας των παιδιών της και κατά βάθος, θέλει να τα ξαναβρεί μαζί του, ότι και αν έγινε στο παρελθόν.
Όταν ο Τιμούρ και η Μπαχάρ πηγαίνουν στο εστιατόριο για φαγητό, βρίσκουν εκεί τον Εβρέν και την Τσαγλά. Όταν κάθονται όλοι μαζί, ο Εβρέν αρχίζει να πετάει υπονοούμενα στον Τιμούρ για τη σχέση του με τη Ρενγκίν, καθώς ήταν εκείνος που είχε δει την τρυφερή αγκαλιά μεταξύ των δύο.
Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)
Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt
BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ
Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- LIVE Βουλή: Τον οδικό χάρτη των Ενόπλων Δυνάμεων για τα επόμενα 12 χρόνια παρουσιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Β. Ταλαμάγκας στο “Π”: Τα ρομπότ, οι μεγάλοι χορηγοί της ανεργίας
- “Η Γη της Ελιάς” Επεισόδιο 118 – 4ος κύκλος: Ο Λυκούργος, έξαλλος! Θα παντρευτεί;
- Ο Φάμελλος κυνηγάει… ανεμόμυλους στην Κεντροαριστερά
- «Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 90: Ο πατήρ Νικόλαος έχει τύψεις… Η Σοφία παθαίνει σοκ!
- Ο Voice 102.5 στο Στρασβούργο
- Πανδαισία στη Nova: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, διπλή Premier League, Μίλαν – Ίντερ για το Coppa Italia στα Novasports & Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Ρόμα – Γιουβέντους στα Cosmote Sport!
- Η COSMOTE Μεγάλος Χορηγός Τεχνολογίας του Athens Digital Arts Festival 2025
- Mega: “Είμαστε κυρίαρχοι το πρώτο τρίμηνο στην τηλεθέαση”
- Alpha: “Είμαστε στην πρώτη θέση από την αρχή της σεζόν”