
Σκληρός Μουζάλας
[Ανάλεκτα]
Στην παραδοχή ότι αισθάνεται ένοχος που είχε ψηφίσει τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο πρώην υπουργός Γιάννης Μουζάλας, που ήταν και το πρώτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε θέσει θέμα ηγεσίας πριν από το καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Μουζάλας υπογράμμισε ότι ζητούσε μετ’ επιτάσεως να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης ως μια προσπάθεια απενοχοποίησης «για το λάθος» που έκανε να τον στηρίξει.
Επέμεινε, δε, ότι «ζυγίστηκε και βρέθηκε λίγος».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
-
Καιρός: Τριήμερο με αφρικανική σκόνη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
-
Έληξε αυτοδικαιώς η σύμβαση του Φ. Στάγκου στην ΕΡΤ
-
11 εκατ. ευρώ για τον «Οίκο του Δαβίδ» της Amazon Video Prime
-
Αιτήσεις για το «Μικροφίλμ 2026»
-
Συνδρομή ΕΣΡ στο Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Οπτικοακουστικών Μέσων
-
Πρόεδρος της Βουλής: «Μόνη αποδεκτή βάση διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση της λύσης στο Κυπριακό είναι αυτή που ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις Ασφαλείας του ΟΗΕ»
-
Γ. Μανιάτης από Στρασβούργο: «Προαπαιτούμενο για την άρση των κυρώσεων στη Συρία ο σεβασμός των μειονοτήτων και του Διεθνούς Δικαίου»
-
Ο “μεγάλος” ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Europe Cup
-
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Είναι απαραίτητο να δράσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για έναν ασφαλή ψηφιακό κόσμο για τα παιδιά μας»
-
Παναθηναϊκός: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Μαρινάκη»- Πρόταση Σόλακ μαζί με Βαρδινογιάννη για τις ομάδες
- Καιρός: Τριήμερο με αφρικανική σκόνη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
- Έληξε αυτοδικαιώς η σύμβαση του Φ. Στάγκου στην ΕΡΤ
- 11 εκατ. ευρώ για τον «Οίκο του Δαβίδ» της Amazon Video Prime
- Αιτήσεις για το «Μικροφίλμ 2026»
- Συνδρομή ΕΣΡ στο Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Οπτικοακουστικών Μέσων
- Πρόεδρος της Βουλής: «Μόνη αποδεκτή βάση διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση της λύσης στο Κυπριακό είναι αυτή που ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις Ασφαλείας του ΟΗΕ»
- Γ. Μανιάτης από Στρασβούργο: «Προαπαιτούμενο για την άρση των κυρώσεων στη Συρία ο σεβασμός των μειονοτήτων και του Διεθνούς Δικαίου»
- Ο “μεγάλος” ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Europe Cup
- Δημήτρης Παπαστεργίου: «Είναι απαραίτητο να δράσουμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για έναν ασφαλή ψηφιακό κόσμο για τα παιδιά μας»
- Παναθηναϊκός: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί Μαρινάκη»- Πρόταση Σόλακ μαζί με Βαρδινογιάννη για τις ομάδες