Προς ισραηλινή παρέμβαση

Προς ισραηλινή παρέμβαση

[Ανάλεκτα]

Ο Βόλος είναι το δεύτερο λιμάνι που χάνει ο Σαββίδης από την κυβέρνηση, αν και είχε κάνει την καλύτερη προσφορά (51 εκατ. ευρώ για το 67%) και ακολουθούσε η προσφορά των 25 εκατ. ευρώ της Goldair Cargo AE – Goldair Handling ΑΕ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με το Μαξίμου.

Αρχικά του «έκοψαν» το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τώρα του Βόλου. Σημειώνεται ότι ο Σαββίδης ελέγχει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά τον Βόλο, το λιμάνι λέγεται ότι μπορεί να καταλήξει σε ισραηλινά χέρια. Όμως, αυτό επιχειρήθηκε ήδη, στον ακυρωθέντα διαγωνισμό, και τελικά απέτυχε.

Η Israel Shipyards είχε καταθέσει πρόταση μαζί με τη Χαλυβουργία Ελλάδας του Γιάννη Μάνεση, η οποία, ωστόσο, δεν προχώρησε.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ