«Αγριες Μέλισσες»: Ο Νέστορας κάνει την απόλυτη πράξη αυτοθυσίας για να σώσει την Ελένη – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Νέστορας κάνει την απόλυτη πράξη αυτοθυσίας για να σώσει την Ελένη – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Στον εισαγγελέα ο Βόσκαρης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της, στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;

Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.

Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης, στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ανήσυχοι η Ελένη και ο Λάμπρος στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη

Πού θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη, που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη;


Σχολιάστε εδώ