Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση

Μπούμερανγκ για την κυβέρνηση

Άδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης πρωτοστατούν στον… πόλεμο της κυβέρνησης κατά της αντιπολίτευσης και προσπαθούν να αποσείσουν τις ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κι αν στο Μέγαρο Μαξίμου είναι ευτυχείς με τους δύο υπουργούς, αρκετοί μέσα στην κυβέρνηση αλλά και στη Νέα Δημοκρατία είναι ενοχλημένοι από τη ρητορική τους και ανησυχούν για τις συνέπειες.

Όπως σημειώνουν στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους, οι δημόσιες παρεμβάσεις των κ. Γεωργιάδη και Βορίδη πολώνουν περαιτέρω το κλίμα και εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τους πολίτες.

Με κίνδυνο η προσπάθεια να μετατραπεί σε… μπούμερανγκ για την κυβέρνηση.

Σύγχυση

Απουσία στρατηγικής ή πανικός λόγω… σύγχυσης; Με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις μεγάλες συγκεντρώσεις Άδ. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης… βγήκαν στο βουνό!

Επιτέθηκαν με σφοδρότητα στα κόμματα της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τα ότι εργαλειοποιούν την τραγωδία των Τεμπών, ενώ ισχυρίστηκαν ότι οι διαδηλώσεις γίνονται για να πέσει η κυβέρνηση. Όταν στο πρωθυπουργικό γραφείο κατάλαβαν ότι η στρατηγική αυτή γίνεται μπούμερανγκ, «απέσυραν» τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη με συνοπτικές διαδικασίες.

Και έβγαλαν μετριοπαθή κυβερνητικά στελέχη να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Μόνο που το κακό (για την κυβέρνηση και τον Κυρ. Μητσοτάκη) είχε ήδη γίνει.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ