Δεν αρκεί η συνάντηση με έναν υπουργό

Δεν αρκεί η συνάντηση με έναν υπουργό

Η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου συναντήθηκε με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βόρειας Μακεδονίας και συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις.

Επειδή η υπόθεση της εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει ξεφύγει προ πολλού, απαιτείται να υπάρξει μια πιο πιεστική πολιτική έναντι της κυβέρνησης Μίτσκοσκι και δεν αρκεί η συνάντηση με έναν υπουργό, ο οποίος μάλιστα προέρχεται και από αλβανικό κόμμα.

Όσο κακοφορμίζει η πληγή της συνεχιζόμενης χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της γειτονικής χώρας τόσο θα δημιουργούνται τετελεσμένα εις βάρος της χώρας μας.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση, με τόσα προβλήματα και σε πλήρη αποδιοργάνωση, δεν επιθυμεί να ανοίξει μέτωπο και με τη Βόρεια Μακεδονία, το οποίο θα φέρει στις μνήμες τις δηλώσεις εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά ας αντιληφθούν, επιτέλους, ότι αυτό είναι εις βάρος των εθνικών συμφερόντων.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ