Η στήριξη της Ντόρας στον Κώστα Τασούλα
[Ανάλεκτα]
Η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει πλήρως τον Κώστα Τασούλα στις επιθέσεις που δέχεται για τη διαχείριση του εγκλήματος των Τεμπών.
Μάλιστα, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όταν ετέθη το θέμα της μη ανακοίνωσης των συμπληρωματικών στοιχείων στη Βουλή, η κ. Μπακογιάννη επέπληξε τα κόμματα της αντιπολίτευσης (κυρίως το ΠΑΣΟΚ) τονίζοντας: «Την πολιτική σας ανεπάρκεια δεν πρέπει να τη φορτώνετε στον Τασούλα».
Αυτό, όμως, που πραγματικά επιβεβαιώνει ότι η Ντόρα στηρίζει τον Τασούλα είναι ότι μετά τη Διάσκεψη έγιναν… διαρροές του είδους ότι η Γεροβασίλη (του ΣΥΡΙΖΑ) και η Πέρκα (της Νέας Αριστεράς) παραδέχθηκαν ότι είχαν ενημερώσει τα κόμματά τους και έτσι η γκρίνια μεταφέρθηκε στα άλλα μικρά κόμματα.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ