CRI: Παγκόσμιοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης προωθούν το Γκαλά του Φεστιβάλ της Άνοιξης του 2025 του CMG

CRI: Παγκόσμιοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης προωθούν το Γκαλά του Φεστιβάλ της Άνοιξης του 2025 του CMG

Καθώς πλησιάζει η παραδοσιακή κινεζική Πρωτοχρονιάτο CCTV Video News Agency (CCTV+) του China Media Group συνεργάστηκε με πέντε μεγάλες παγκόσμιες συμμαχίες ειδήσεων για την προώθηση του ετήσιου Γκαλά του Φεστιβάλ της Άνοιξης.

Το περιεχόμενο σχετικά με το γκαλά θα κυκλοφορήσει μέσω των πλατφορμών της Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών ΑσίαςΕιρηνικούτης Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών των Αραβικών Κρατώντης Αφρικανικής Ένωσης Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεωντης Ευρωπαϊκής Ανταλλαγής Ειδήσεων και της Ένωσης Πρακτορείων Ειδήσεων Λατινικής Αμερικήςπροσεγγίζοντας περισσότερους από 300 οργανισμούς μέσων ενημέρωσης σε 169 χώρες και περιοχές.

Το Γκαλά του Φεστιβάλ της Άνοιξης του CMG κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως και αποτελεί πολιτιστική λίθο για τους Κινέζους σε όλο τον κόσμοενσωματώνοντας μια κοινή αίσθηση ταυτότητας και παράδοσης.

Ως το πρώτο Γκαλά του Φεστιβάλ της Άνοιξης CMG μετά την εγγραφή του φεστιβάλ στη λίστα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCOη φετινή εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού, φέρνοντας κοντά το παγκόσμιο κοινό για να γιορτάσει το χαρούμενο και ευοίωνο Έτος του Φιδιού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – CRI Ελληνική Υπηρεσία- © China Radio International-CRI


Σχολιάστε εδώ