«SWITCHED AT BIRTH» – «ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ»:  Επεισόδιο1 – Πρεμιέρα

«SWITCHED AT BIRTH» – «ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ»: Επεισόδιο1 – Πρεμιέρα

Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που μεταδόθηκε από το δίκτυο του ABC Family, με πλήθος διακρίσεων και βραβείων, το «SWITCHED AT BIRTH» (ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ), έρχεται στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 20.00.

Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 θα βλέπουμε την ιστορία δύο έφηβων κοριτσιών της Μπέι και της Ντάφνι, τα οποία μετά από ένα μοιραίο λάθος που έγινε κατά τη γέννησή τους, προσπαθούν να ισορροπήσουν στα νέα δεδομένα και στις ιδιαίτερες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο

Η Μπέι Κένις σοκάρεται μόλις μαθαίνει τυχαία ότι η ομάδα αίματός της δεν είναι συμβατή με αυτή των γονιών της, γεγονός που τη βάζει σε σκέψεις για το εάν είναι όντως το βιολογικό τους παιδί. Θέλοντας να βάλει τέλος στο αίνιγμα αυτό πείθει τους γονείς της να κάνουν τεστ DNA. Tο αποτέλεσμα, ωστόσο, θα αιφνιδιάσει τους πάντες, αφού οι Κένις έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, στην οποία συμμετέχει και… μια άλλη οικογένεια! Τώρα οι Κένις και οι Βάσκες καλούνται να αποδεχτούν ότι οι δύο κόρες τους μπερδεύτηκαν κατά λάθος στο μαιευτήριο!

Η μία ζει τη ζωή της άλλης, αφού τις μπέρδεψαν στο μαιευτήριο χωρίς οι γονείς τους να γνωρίζουν το παραμικρό. Οι δύο οικογένειες μετά την αποκάλυψη κλονίζονται και οι σχέσεις τους δοκιμάζονται.

Αυτές όμως που θα δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο είναι οι δύο κοπέλες. Πώς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά τους και να ζήσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική εφηβική ηλικία; Θα καταφέρουν να συνυπάρξουν ή αυτά που τις χωρίζουν θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που τις ενώνουν; Το «SWITCHED AT BIRTH» έρχεται με μία πρωτοποριακή ματιά να πραγματευθεί το νόημα της οικογένειας, της ενηλικίωσης, αλλά και των σχέσεων ανάμεσα σε ενήλικες και εφήβους.

«SWITCHED AT BIRTH»_ «ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ»

Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 20:00 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, την ίδια ώρα

Δραματική – αισθηματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2011- 2017

Δημιουργός: Λίζι Βάις

Πρωταγωνιστούν: Κέιτι Λεκλέρκ, Βανέσα Μαράνο, Κόνστανς Μαρί, Ντόναλντ Γουόρεν Μόφετ, Λία Τόμσον, Λούκας Γράμπιλ, Σον Μπέρντι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ