«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου: Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα – Κανελόνια φούρνου, mac n’ cheese και… λαχταριστό σπιτικό χοιρινό γύρο

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου: Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα – Κανελόνια φούρνου, mac n’ cheese και… λαχταριστό σπιτικό χοιρινό γύρο

Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

 Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, με κανελόνια φούρνου, με πλούσια γέμιση από φρέσκο τυρί κρέμα & σπανάκι. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, δίνει συμβουλές για να διατηρήσει κανείς το χαμένο βάρος, και τέλος, η Ντίνα ετοιμάζει μια πεντανόστιμη χειμερινή τούρτα μιλφέιγ με ζουμερά γλυκά αχλάδια.

Την Τρίτη, η Ντίνα μας υποδέχεται για άλλη μια φορά στο BBQ του σπιτιού της, φτιάχνοντας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κεμπάπ με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, δείχνει πώς να καλλιεργήσουμε το θρεπτικό κουνουπίδι στη γλάστρα του σπιτιού μας, και τέλος, ένα σιροπιαστό κέικ σοκολάτας με πλούσιο άρωμα από ελαιόλαδο έρχεται για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Την Τετάρτη, η εκπομπή ταξιδεύει μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για μια λαχταριστή συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, το πολυαγαπημένο mac n’ cheese. Στη συνέχεια, η Ντίνα φτιάχνει την πιο νόστιμη γλυκιά τάρτα με την απίθανη γεύση, από τις υπέροχες και ζουμερές βανίλιες.

Την Πέμπτη, η εκπομπή ξεκινάει με λαχταριστό κορμό φέτας από αποξηραμένα φρούτα. Μια πρωτότυπη συνταγή με πρωταγωνιστή την κλασική φέτα. Τέλος, η Ντίνα ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο χυλωμένο κριθαρότο με μανιτάρια και σπανάκι.

Η εβδομάδα κλείνει με τον πιο λαχταριστό σπιτικό χοιρινό γύρο με μια απίθανη σάλτσα μουστάρδας. Στη συνέχεια, με την τέχνη του Art de la Table, απολαμβάνουμε τα χρώματα και τη γοητεία του φθινοπώρου στο τραπέζι μας και τέλος, η Ντίνα φτιάχνει το πιο εύκολο αλλά πεντανόστιμο τραγανό κοτόπουλο στη φριτέζα αέρος για όσους δεν έχουν χρόνο για χάσιμο.

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 


Σχολιάστε εδώ