«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα»: πένες Τοσκάνης με την πιο βελούδινη και εθιστικά νόστιμη σάλτσα… Aυτό το Σάββατο

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα»: πένες Τοσκάνης με την πιο βελούδινη και εθιστικά νόστιμη σάλτσα… Aυτό το Σάββατο

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας. Ο αγαπημένος chef επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Δείτε το επεισόδιο Live streaming ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα της ιταλικής κουζίνας: πένες Τοσκάνης με την πιο βελούδινη και εθιστικά νόστιμη σάλτσα. Ακολουθεί το χοιρινό κότσι μπραιζέ με μπίρα, που μπορεί να θέλει τον χρόνο του για να μαγειρευτεί σωστά, αλλά εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα. Ακόμα, ο Βαγγέλης φτιάχνει και μία πολύ εύκολη πρασόπιτα σουφλέ, αφράτη και αρωματική. Στη συνέχεια, προτείνει ένα υγιεινό και θρεπτικό συνδυασμό για το καθημερινό τραπέζι: μπριάμ με φασόλια φούρνου. Το επεισόδιο κλείνει με αφράτα και βουτυράτα βιεννέζικα μπισκότα.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας. «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές  με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions



Σχολιάστε εδώ