ΚΑΙΡΟΣ: Συνεχίζεται η ανομβρία… αίθριος καιρός με φυσιολογικές θερμοκρασίες εως το Σάββατο

ΚΑΙΡΟΣ: Συνεχίζεται η ανομβρία… αίθριος καιρός με φυσιολογικές θερμοκρασίες εως το Σάββατο


Toυ
Λευτέρη Σούσου
Προγνώστη καιρού
greekweather.org


ΠΕΜΠΤΗ (24/10): Αίθριος καιρός στη χώρα, με καλές καιρικές συνθήκες παντού και με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Λίγες τοπικές νεφώσεις στην ανατολική προσήνεμη χώρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23-24 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά τοπικά μέχρι και 26 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη τους 21-23 βαθμούς. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί κυρίως ανατολικοί που θα γυρίσουν πρόσκαιρα σε βόρειο ρεύμα 3-5bf και στο Αιγαίο παραμένουν ενισχυμένοι στα 4-6 και τοπικά 7bf.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25/10): Συνεχίζεται η ανομβρία στη χώρα, με λίγες μόνο ασθενείς πρόσκαιρες τοπικές βροχούλες έως το απόγευμα σε Πιερία, νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου, ορεινά Θράκης, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, ορεινά Αττικής και μικρή πιθανότητα στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα φτάσει τους 24-26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 21-23 βαθμούς. Οι άνεμοι συνεχίζουν να είναι μεταβλητοί στα δυτικά και το Ιόνιο στα 2-4bf και στα ανατολικά και το Αιγαίο ενισχυμένοι στα 4 με 6bf και τοπικά στο Αιγαίο έως 7bf. Στο Κάβο Ντόρο πρόσκαιρα τοπικά έως 8bf.

ΣΑΒΒΑΤΟ (26/10): Η απουσία των φαινομένων συνεχίζεται, με γενικά αίθριο καιρό στη χώρα. Η θερμοκρασία αμετάβλητη στα δυτικά θα φτάσει τοπικά μέχρι και τους 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22-24 βαθμούς. Οι άνεμοι στα δυτικά και το Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις κυρίως νότιοι και στα ανατολικά και το Αιγαίο παραμένουν οι βοριάδες 4-6 και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο έως 7bf.

  • Η ψύχρα τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες παραμένει στη χώρα και το κρύο σε ορεινά υψόμετρα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: Pixabay


Σχολιάστε εδώ