«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 16-17: H Χλόη ομολογεί στην Ειρήνη τα αισθήματά της για τον Πάτερ… Τι ανακαλύπτει ο π. Νικόλαος!

«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 16-17: H Χλόη ομολογεί στην Ειρήνη τα αισθήματά της για τον Πάτερ… Τι ανακαλύπτει ο π. Νικόλαος!

Ο «Άγιος Έρωτας» είναι μια νέα σειρά του Alpha για το πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Τον έρωτα και το μίσος; «Άγιος Έρωτας». Μια δραματική σειρά εποχής  μια δυνατή ιστορία αγάπης που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε σήμερα

Η Ολυμπία ανακοινώνει στον πατέρα Νικόλαο πως ο Μαρκόπουλος ζήτησε σε εκείνη να αναλάβει το θέμα της Χλόης και να τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη ομολογεί μετά από πιέσεις στην Ειρήνη, πως πράγματι έχει αισθήματα για τον πατέρα Νικόλαο και ζητάει τη βοήθεια της για το πως να το διαχειριστεί.

Η Σοφία, αντιμετωπίζει ευθέως τον πατέρα της και απαιτεί να μάθει πως βρέθηκε το όπλο που της πήρε ο Θεοδώρου, ξανά στην κατοχή του. Ταυτόχρονα, η χωροφυλακή φτάνει στο σημείο που η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του Θεοδώρου και καλεί τον Χάρη για να πιστοποιήσει τον θάνατο του. Τα τραύματα απ’ τις σφαίρες στο σώμα του, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και τώρα οι αρχές ξεκινούν τις έρευνες για να βρουν τον δολοφόνο….

Ο π. Νικόλαος ανακαλύπτει το εξοχικό που αναφερόταν στο ημερολόγιο της Χαράς και ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την εpωτική σχέση του Παύλου με την Χριστίνα. Ο Παύλος ανακοινώνει στην εpωμένη του ένα δυσάρεστο νέο που την φέρνει σε απόγνωση, ενώ η δεύτερη ψυχρολουσία για την Χριστίνα έρχεται όταν ο Κλεάνθης την ίδια μέρα της ζητάει να μείνουν για λίγο χώρια ώστε να σκεφτούν το μέλλον του γάμου τους!

Ο Κλεάνθης καταφεύγει στο ξενοδοχείο, όπου θα έχει μια απρόσμενη επίσκεψη. Παράλληλα, ο Βλάσης κάνει παντού ερωτήσεις για τον φόνο και στο στόχαστρό του μπαίνει η Σοφία, η οποία αναγκάζεται να παραδεχθεί την γνωριμία με τον Θεοδώρου, αλλά την αποδίδει σε άλλο λόγο, που προκαλεί μεγάλη ενόχληση στο Χάρη. Η Χλόη πλησιάζει ακόμα περισσότερο τον π. Νικόλαο, χωρίς να καταλάβει ότι κάποιος κρυφακούει. Η Θάλεια έχοντας υποψίες για τον Παύλο και τη Χριστίνα, πιέζει τη Χριστίνα για να την κάνει να ομολογήσει…

 


Το έργο

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.  

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione



Σχολιάστε εδώ