Αφανισμός – League of Legends

Αφανισμός – League of Legends

Συγγραφέας
Anthony Reynolds
Μετάφραση
Νοέλα Ελιασά


ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Το Κάμαβορ είναι ένα βάρβαρο μέρος με αιματηρή ιστορία. Όπου πάνε οι ιππότες της αυτοκρατορίας, ακολουθεί σφαγή. Η Καλίστα προσπαθεί να το αλλάξει αυτό. Όταν ο νεαρός και νάρκισσος θείος της, Βιέγκο, γίνεται βασιλιάς, ορκίζεται να μετριάσει τα καταστροφικά του ένστικτα ως έμπιστη σύμβουλος και στρατηγός του. Τα σχέδιά της όμως ανατρέπονται όταν σε μια απόπειρα δολοφονίας ένα δηλητηριασμένο βέλος βρίσκει την Ιζόλδη, τη γυναίκα του Βιέγκο.

Παρά τις προσπάθειες, δεν υπάρχει θεραπεία. Καθώς η κατάσταση της Ιζόλδης χειροτερεύει, ο Βιέγκο βυθίζεται στην τρέλα και τη θλίψη, απειλώντας να παρασύρει μαζί του και το Κάμαβορ. Απελπισμένη, η Καλίστα παίρνει ένα ρίσκο για να σώσει το βασίλειο. Αποφασίζει να αναζητήσει τα μυθικά Ευλογημένα Νησιά, στα οποία, όπως λένε οι θρύλοι, υπάρχει κάτι που θα σώσει τη βασίλισσα, αρκεί η Καλίστα να τα βρει.

Στην πρωτεύουσα των Ευλογημένων Νησιών όμως υπάρχει διαφθορά. Ένας εκδικητικός φύλακας θέλει να παγιδέψει την Καλίστα στις μοχθηρές μηχανορραφίες του. Η Καλίστα θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στην πίστη της στον Βιέγκο και σε αυτό που ξέρει ότι είναι το σωστό – διότι ακόμα και μπροστά στο απόλυτο σκοτάδι, μια καλή πράξη μπορεί να ανάψει τη σπίθα που θα σώσει τον κόσμο.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΟΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τon συγγραφέα 

Με καταγωγή από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Anthony Reynolds από πολύ νωρίς λάτρεψε τα βιντεοπαιχνίδια φαντασίας. Αυτό τον ώθησε να κυνηγήσει μια καριέρα στα παιχνίδια και στη συγγραφή και τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει εκδώσει αμέτρητες ιστορίες, μυθιστορήματα και ακουστικά βιβλία και δημιουργήσει παιχνίδια. Άρχισε να παίζει League of Legends στη δεύτερη σεζόν (παίζοντας με τον Shaco, άσχημα) και το 2014 μπήκε στην ομάδα της Riot Games. Μετά από πολλά χρόνια στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, ζει πλέον στο Σίδνεϊ, κοντά στην παραλία, με τη γυναίκα του, Μπεθ, την κόρη του, Μάγια, τον γιο του, Έιβερι, και έναν αξιολάτρευτα χαζούλη γάτο με το όνομα Θορ.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ξενόγλωσσος τίτλος: Ruination: A League of Legends novel

Κατηγορία: Ξένη πεζογραφία
ISBN: 978-618-220-788-8




Σχολιάστε εδώ