Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Με 150 δέντρα ενισχύθηκε το Άλσος Βώκου

Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Με 150 δέντρα ενισχύθηκε το Άλσος Βώκου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δενδροφύτευση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος  Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στο Άλσος Βώκου σε συνεργασία με τα Προσκοπικά Συστήματα Νίκαιας- Ρέντη.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, στο πλαίσιο αυτή της δράσης, φυτεύτηκαν συνολικά 150 δέντρα, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και βελτίωση του αστικού πρασίνου της περιοχής. Παράλληλα έγιναν παρεμβάσεις καλλωπισμού και συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου απομάκρυναν ξερά κλαδιά εντός και εκτός άλσους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει:

«Η φροντίδα των χώρων πρασίνου αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα και σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημοσθένη Σταματάτο προγραμματίζουμε μια σειρά δράσεων  με στόχο την προστασία και την ανάπτυξή τους. Η φύτευση των 150 δέντρων στο Άλσος Βώκου είναι μόνο η αρχή  ενός ευρύτερου σχεδίου για τη δημιουργία βιώσιμων και υγιών πράσινων χώρων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Θέλω να ευχαριστήσω τα προσκοπικά συστήματα Νίκαιας- Ρέντη για τη συμμετοχή τους,  τους εργαζόμενους , την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια».

Xορηγός: Πειραϊκός Φαρμακευτικός Συνεταιρισμός  Π. Ε (ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.Π.Ε)



Σχολιάστε εδώ