AEK – ΠΑΟΚ 1-1… Ωραίο ντέρμπι, τυχερός ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία

AEK – ΠΑΟΚ 1-1… Ωραίο ντέρμπι, τυχερός ο ΠΑΟΚ – Βαθμολογία

Τελείωσε με “Χ” το ντέρμπι στην “Αγιά Σοφιά” της OPAP ARENA μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με τον περσινό πρωταθλητή να διατηρεί την πρώτη θέση. Ισοδύναμο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με στατική φάση στο 15′ με τον Μπάμπα και στο 25΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Πιερό. Στο α ημίχρονο υπήρξαν εκατέρωθεν φάσεις και γκολ. Ττο δεύτερο μέρος  δεν είχε τον ίδιο ρυθμό ρυθμό και το τελικό αποτέλεσμα ευνόησε τους “ασπρόμαυρους” να συγκατοικούν στην κορυφή ισόβαθμοι με τον Άρη και 17 βαθμούς και την “Ένωση” να ακολουθεί  με δύο βαθμούς πίσω, (15). Ντεμπούτο για Μαρσιάλ που αποθεώθηκε από τις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Πιερό στην κορυφή και τον Λαμέλα πίσω του. Ο Ελίασον τέθηκε εκτός 20άδας λόγω αδιαθεσίας, ενώ εκτός 20άδας έμεινε και ο Άμραμπατ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την άλλη παρέταξε τον Δικέφαλο με τον Λόβρεν στο πλάι του Κεντζιόρα και τον Σβαμπ στο πλάι του Οζντόεφ στον άξονα. Ο Τσάλοφ ξεκίνησε στην κορυφή με τους Μουργκ, Ζίβκοβιτς και Τάισον πίσω του.

Ματίας Αλμέιδα: Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε

«Εστιάζω σε κάποιες καλές στιγμές παιχνιδιού που είχαμε. Παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε, ισοφαρίσαμε με ένα πολύ ομορφο γκολ, μια πολύ όμορφη ενέργεια. Θεωρώ πως είναι δύο ισοδύναμες ομάδες, οπότε να παίζαμε λίγο παραπάνω για να δώσουμε καλύτερο θέαμα.

Θεωρώ πως ήταν ενα ματς με κλειστές άμυνες, δεν υπήρχαν ξεκάθαρες φάσεις. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε. Ένα ματς που έπαιξαν πολλοί μαζί και έδωσε ενθουσιασμό.»

Τέταρτο σερί «τρίποντο» για τον ΑΡΗ και πρώτη θέση

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης που δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει το κυνήγι της κορυφής επικρατώντας με 2-0 της Athens Kallithea για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετατρέποντας το πρωτάθλημα σε χορό για… πέντε. Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι «Δικεφάλων» (1-1) ο Άρης τελειώνει την 8η αγωνιστική ως πρώτος στην βαθμολογία, αγκαλιά με τον ΠΑΟΚ στους 17 βαθμούς.

Ισόπαλος παρά το προβάδισμά του ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό

Δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, μετά το 2-2 με το Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν από νωρίς με 2-0 στην αναμέτρηση, δεν κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα και τελικά πήρε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

O Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες

Με ένα υπέροχο γκολ του Τετέ που αφιερώθηκε από όλη την ομάδα στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και σήμανε αντεπίθεση.
Οι πράσινοι επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έτσι έφτασαν τους 12 πόντους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

 



Σχολιάστε εδώ