«ΣΑΝ ΨΕΜΑ»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η τρυφερή ιστορία της μικρής Αλίκης επέστρεψε και η σειρά «ΣΑΝ ΨΕΜΑ», σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, μας επιφυλάσσει μια συναρπαστική συνέχεια με πολλές ανατροπές την εβδομάδα που έρχεται!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Ζωή με τον Πέτρο αποφασίζουν να παντρευτούν άμεσα, ενώ η Βάσω παρακολουθεί τον Τζώρτζη με τη Μελίνα που συναντιούνται κρυφά. Εντωμεταξύ, η Χριστίνα εκβιάζει τη Ζωή να απομακρυνθεί από τον Πέτρο, αν θέλει να επιστρέψει πίσω η Αλίκη και εκείνη τελικά υποκύπτει στον εκβιασμό. Την ίδια ώρα, η Νανά προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιορδάνη με τον γιο του, ενώ η Μάρθα καλεί τον Σταύρο σπίτι της και έρχονται κοντά.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Ζωή μετά τον εκβιασμό της Χριστίνας απομακρύνεται από τον Πέτρο. Παράλληλα, η Χριστίνα ξαφνιάζει τον Πέτρο με την απόφασή της να του επιστρέψει την Αλίκη και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Η Ασπασία προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στη Ζωή για τα ψέματα που είπε στην ίδια και στα αδέλφια της. Η Ζωή με σκοπό να απομακρυνθεί από την Αλίκη, της φέρεται άσχημα και την πληγώνει και η Μελίνα αποκαλύπτει στον Σταύρο τον λόγο που τον πλησίασε η Μάρθα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει μπερδεμένο τον Τζώρτζη όταν τον φιλάει στο γραφείο, ενώ ο Σταύρος χωρίζει τη Μάρθα και εκείνη ξεσπάει στη Μελίνα. Η Χριστίνα, κανονίζει δείπνο με τον Πέτρο σπίτι του και τον πλησιάζει ερωτικά, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στη Ζωή όταν το μαθαίνει, αφού οι φωτογραφίες τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η Χριστίνα, μαθαίνει για τον κρυφό γάμο του Πέτρου με τη Ζωή και πηγαίνει να πάρει πίσω την Αλίκη. Ο Πέτρος και η Ζωή μαθαίνουν πως η Χριστίνα πάσχει από σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Το δικαστήριο όμως δίνει την οριστική επιμέλεια της Αλίκης στη Χριστίνα, αφού η μάρτυρας που θα βοηθούσε τον Πέτρο δε λέει τελικά την αλήθεια. Ο Ιορδάνης κάνει πρόταση γάμου στη Νανά. Η Μελίνα αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι σε όλους, ενώ ο Τζώρτζης συνειδητοποιεί τα λάθη που έκανε με τη Βάσω και προσπαθεί να επανορθώσει.

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ» : Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN!

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βρόντη, Παναγιώτης Κυριάκου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ