«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στη Μάλαγα

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στη Μάλαγα

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Μάλαγα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο Πάμπλο Πικάσο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.

Κάνουν βόλτα στην πόλη της Μάλαγας και ανακαλύπτουν μερικά από τα αξιοθέατά της, όπως η πλατεία Συντάγματος, ο εντυπωσιακός πεζόδρομος Κάγιε Λάριος, το κατάφυτο πάρκο της πόλης το οποίο προσφέρει μία ανάσα δροσιάς σε ντόπιους και τουρίστες και τον εμβληματικό Καθεδρικό της Μάλαγας ή αλλιώς «Η Μονόχειρη Κυρία».

Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια

Στη συνέχεια, θαυμάζουν την πανοραμική θέα στην πόλη από το μιραδόρ του Γιβραλφάρο και απολαμβάνουν ειδυλλιακές εικόνες στη μαρίνα της Μάλαγας την ώρα του δειλινού.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Αλκαζάμπα, το μαυριτανικό φρούριο που δεσπόζει στη Μάλαγα, και το Κολομάρες, το κάστρο το οποίο κατασκευάστηκε προς τιμή του Χριστόφορου Κολόμβου. 

Επίσης, πηγαίνουν στην Αγορά Αταραζάνας για ψώνια με τους ντόπιους, περπατούν στη χρυσή αμμουδιά της Μαλαγουέτα και απολαμβάνουν το πολύχρωμο κέντρο της Μάλαγας το βράδυ.

Τέλος, μας προτείνουν εστιατόρια, ταβέρνες, cafes, μπαρ για να απολαύσουμε τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και τη μοναδική ατμόσφαιρα της Μάλαγας.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ