Στέφανη Κρασσά: «Δεν Yπάρχεις Πουθενά» – Νέο Τραγούδι (Music Video)

Στέφανη Κρασσά: «Δεν Yπάρχεις Πουθενά» – Νέο Τραγούδι (Music Video)

Η Στέφανη Κρασσά επιστρέφει δισκογραφικά με την άκρως δυναμική μπαλάντα «Δεν Yπάρχεις Πουθενά» που κυκλοφορεί από την Panik Records, σε μουσική Αντώνη Σκόκου και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια -στην πιο ώριμη ερμηνευτική φάση της- συναντιέται ξανά με τους δύο δημιουργούς σε μια σύνθεση που θα αγαπηθεί. Το τραγούδι περιγράφει μία σχέση που φτάνει σε τέλμα και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την εναλλαγή των συναισθημάτων ανάμεσα σε δύο πρώην συντρόφους.

Τόσο η μουσική σύνθεση, όσο και οι στίχοι, έδωσαν αφορμή στον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο να οπτικοποιήσει το τραγούδι με ένα μοναδικό αποτέλεσμα, απλό στη σύνθεση και ταυτόχρονα άρτιο αισθητικά. Για τις ανάγκες του music video ταξίδεψε γι’ ακόμη μια φορά στην Κύπρο. Τα γυρίσματα έγιναν στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο clip έχει ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Αναγιωτός.

Το «Δεν Yπάρχεις Πουθενά» έρχεται σε συνέχεια του «Για Μια Ζωή» που έκανε αίσθηση στα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Βρείτε το  «Δεν Υπάρχεις Πουθενά» στις streaming υπηρεσίες: https://bfan.link/den-yparxeis-pouthena

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – © 2024 Panik Records


Σχολιάστε εδώ