Ισοπέδωσε την Πόρτο ο ΠΑΟΚ – Υπέκυψε στη Χάποελ ο Άρης

Ισοπέδωσε την Πόρτο ο ΠΑΟΚ – Υπέκυψε στη Χάποελ ο Άρης

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε, στο PAOK Sports Arena, για τη 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, επί της Πόρτο με το εντυπωσιακό 89-70 και διπλασίασε τις νίκες του στη διοργάνωση.

Ο «Δικέφαλος» κυριάρχησε στη ρακέτα (42 ριμπάουντ, 11 εκ των οποίων επιθετικά, με την αντίπαλό του να μαζεύει συνολικά 30), λειτούργησε ομαδικά (19 ασίστ), είχε εξαιρετικά αμυντικά αντανακλαστικά και τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Κορυφαίος στην επιτυχία του ήταν ο Φρανκ Μπάρτλεϊ (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Το έργο του Αμερικανού γκαρντ στήριξαν άριστα οι Σαβάρ Ρέινοντς (14 πόντοι, 9 ασίστ), Τζέικ Φόρεστερ (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Σέντρικ Χέντερσον τζούνιορ (12 πόντοι). Καταλυτική ήταν, ακόμη, η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη (8 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Ο ΑΡΗΣ υπέκυψε…

Κακός από τα τέλη τη τρίτης περιόδου και μετά, ο Άρης υπέκυψε απόψε στο Αλεξάνδρειο, για την 4η αγωνιστική του EuroCup, απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ηττήθηκε με 68-78, «γράφοντας» το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμά του στη διοργάνωση.

Οι Θεσσαλονικείς «πλήρωσαν» τα 19 λάθη τους στο ματς και το ότι είχαν, ουσιαστικά, μάχιμους στο παρκέ μόνο τους Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους (30 πόντοι), Βασίλη Τολιόπουλο (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ).

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιάστε εδώ