«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 12-13: Ο Κλεάνθης σε πoρvεio για παράνομο καρέ! Η Χλόη τον Παύλο στο τηλέφωνο με την εpωμένη του!

«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 12-13: Ο Κλεάνθης σε πoρvεio για παράνομο καρέ! Η Χλόη τον Παύλο στο τηλέφωνο με την εpωμένη του!

Ο «Άγιος Έρωτας» είναι μια νέα σειρά του Alpha για το πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Τον έρωτα και το μίσος; «Άγιος Έρωτας». Μια δραματική σειρά εποχής  μια δυνατή ιστορία αγάπης που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε σήμερα

Ο Κλεάνθης φτάνει στο πoρvεio όπου θα συμμετάσχει σε ένα παράνομο καρέ μαζί με άλλους τζογαδόρους. Η παρουσία του όμως θέτει σε κίνδυνο την αποκάλυψη του π. Νικόλαου, ο οποίος είναι κι αυτός εκεί αφού ήρθε να δει την Πετρούλα. Η Χλόη έχει ακούσει κρυφά τον Παύλο να μιλάει στο τηλέφωνο με την εpωμένη του και αποφασίζει να το πει στη μητέρα της, τη Θάλεια. Παράλληλα, ο Χάρης, συνεχίζει να αντιμετωπίζει την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του πλέον, Σοφίας που εξακολουθεί να βρίσκει τρόπους ώστε να αποφύγει να κάνει έpωτα μαζί του.

Ο Παύλος στο μεταξύ ψάχνει να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τον Θεοδώρου και καταλήγει να ζητήσει τη βοήθεια του Μπάμπη, που έχει στο συνεργείο του το αυτοκίνητο του ντετέκτιβ. Η Σμαρώ ευγνώμων για την πρόσληψη της από τον Κυριάκο στο ξενοδοχείο, αρχίζει να βλέπει επιτέλους πιο αισιόδοξα το μέλλον της οικογένειάς της. Αντίστοιχα, η τύχη φαίνεται να χαμογελάει επιτέλους και στον Κλεάνθη… Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, η Χλόη δείχνει στον πατέρα Νικόλαο ότι την έχει πικράνει και την έχει θυμώσει η βοήθεια που πρόσφερε στον πατέρα της ώστε να τη στείλει οικότροφη. Ο π. Νικόλαος για μια ακόμη φορά παλεύει με τα συναισθήματα του. Μόνο που αυτή τη φορά η καρδιά δείχνει να κερδίζει τη λογική…

Ο π. Νικόλαος διαβεβαιώνει τη Χλόη πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μην φύγει απ’ τη Στέρνα και να βρεθεί εσώκλειστη σε οικοτροφείο. Η Χλόη όμως τον πιέζει να μάθει για ποιο λόγο θέλει τόσο πολύ να τη βοηθήσει. Η Σοφία αποκαλύπτει ιδιαίτερα φορτισμένη στη μητέρα της τον πραγματικό λόγο που δεν μπορεί να προχωρήσει εpωτικά με τον Χάρη. O Αργύρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με τα λιγοστά λεφτά του όταν θα βρεθεί τυχαία στον δρόμο του ο Πέτρος Παυλίδης, ο μικρότερος γιός του Κυριάκου. Η Θάλεια επηρεάζεται απ’ τα λόγια της Χλόης, πως ο άντρας της διατηρεί δεσμό με άλλη γυναίκα, κι αποφασίζει να ζητήσει ξανά τη βοήθεια του Θεοδώρου. Ο Παύλος όμως, είναι έτοιμος να λάβει δραστικά μέτρα για να προστατευτεί αυτός και η οικογένεια του απ’ τον ενοχλητικό ντετέκτιβ…

Όλη η Στέρνα ζει και αναπνέει για τον γάμο της Σοφίας και του Χάρη. Κανείς όμως δεν φαντάζεται ότι όσο οι μελλόνυμφοι ετοιμάζονται, η αδελφή της νύφης, Χλόη, έχει αποφασίσει να κλεφτεί με τον Αργύρη. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό θα σημάνει συναγερμός και ο Παύλος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά του, και τον Βλάση θα ψάξουν να βρουν τους 2 φυγάδες για να τους σταματήσουν.

Παράλληλα ο Κυριάκος θα πάει στο σπίτι της νύφης και θα προσφερθεί να συνοδεύσει αυτός τη Σοφία ώστε να μπορέσει να γίνει το μυστήριο, ενώ ο Κλεάνθης θα τρέξει στη Σμαρώ για να δει μήπως αυτή ξέρει που είναι ο Αργύρης κι η Χλόη. Όμως, η Σμαρώ εκτός από τη φυγή του γιου της με τη Χλόη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα… Ο Νικόλαος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την τέλεση του μυστηρίου ώστε να προλάβει να δώσει το παρών ο Παύλος με τη Χλόη, η οποία θα ανακαλύψει κάτι που θα την κάνει την τελευταία στιγμή να έχει δεύτερες σκέψεις για τον Αργύρη…


Το έργο

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.  

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione



Σχολιάστε εδώ