O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην απονομή των βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην απονομή των βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην απονομή των βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», την οποία διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Στις ειδικές βραβεύσεις για τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2024,  ο κ. Μώραλης απένειμε την τιμητική διάκριση στην ασημένια Παραολυμπιονίκη Λήδα Μανθοπούλου, η οποία με μια σπουδαία κούρσα των 100μ. της κατηγορίας Τ38, κατέκτησε το τρίτο κατά σειρά μετάλλιο για την ελληνική αποστολή του Παρισιού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τη δράση του Επιμελητηρίου, όχι μόνο για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και για τις κοινωνικές του παρεμβάσεις.

Συγχαρητήρια και σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που βραβεύθηκαν, έχοντας καταφέρει με όραμα και μεγάλη προσπάθεια να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Στην εκδήλωση είχα την χαρά και την τιμή να απονείμω την ειδική τιμητική βράβευση στην Παραολυμπιονίκη Λήδα Μανθοπούλου. Μια 19χρονη αθλήτρια, η οποία κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία της στα 100 μέτρα, στο Παρίσι και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Στην εκδήλωση βραβεύθηκε και η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League.

Ο αθλητισμός έχει προσφέρει πολύ μεγάλες στιγμές χαράς, εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας και η Πολιτεία οφείλει να δει τι προσφέρει ο αθλητισμός στη χώρα μας και να τον στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο.  Με τις βραβεύσεις αυτές τιμούμε όλους τους αθλητές που μας συγκινούν με την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».


Σχολιάστε εδώ