Κακοήθειες το ότι ο Κασσελάκης έχει στόχο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ… Ενώ είναι ξεκάθαρο: Απλά να τους κάνει μπάχαλο σκοπεύει!

Κακοήθειες το ότι ο Κασσελάκης έχει στόχο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ… Ενώ είναι ξεκάθαρο: Απλά να τους κάνει μπάχαλο σκοπεύει!

♣ Ποσοστό 7% – 9% πιάνει στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι και διασπαστούν ξανά, δεν θα φτιάχνουν ούτε ομάδα για water polo. Τετράδα για μπιρίμπα, ίσως.

♣ Δηλαδή, όλος αυτός ο χαμός στο ΠΑΣΟΚ (εκλογές, αφίσες, κόντρες κ.ά.) έγινε για να αποφασίσουν ποιος θα χάσει από τον Μητσοτάκη;

♣ Γιατί σας κάνει εντύπωση που ο Μητσοτάκης θεωρεί επιτυχία της κυβέρνησης το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, το… μεροκάματο να βγαίνει.

♣ Αν αποτύχει σήμερα ο Δούκας, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Εκτός από δήμαρχος μπορεί να κυνηγήσει την τύχη του και στο «Survivor».

♣ Επίσης, υπάρχει ακόμη ανοιχτή πρόταση να μπει στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

Διαβεβαιώνει ο Γεραπετρίτης ότι η Ελλάδα δεν θα παίξει ενεργητικό ρόλο στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν. Απλώς θα κάνει τις εξωτερικές δουλειές της Μοσάντ.

♣ Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται χαμός, ο Τσίπρας οργανώνει εκδήλωση για τις… προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας. Πώς λέμε… άλλα καράβια χάνονται κι άλλα λύνουν sudoku; Κάπως έτσι.

♣ Αν νικήσει σήμερα ο Ανδρουλάκης, όλοι αυτοί στο ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν να φύγει νύχτα θα συνεχίσουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

♣ Του… τύπου «έπεσαν οι τιμές στα μούσμουλα», «ωραίος καιρός σήμερα στην Ίμπιζα» κ.λπ.;

♣ «Τα ράντζα στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί πάρα πολύ», υποστηρίζει ο Άδωνης. Σωστά. Μόνο στους διαδρόμους έχει, ούτε στην ταράτσα, ούτε καν στην πλατεία απέναντι.

♣ Ο Κικίλιας αγόρασε ακίνητο 1,2 εκατ. ευρώ και αφού τον έκραξαν βγήκε και είπε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Ο Καίσαρ δεν αρκεί να είναι τίμιος, πρέπει να μην είναι και ψώνιο.

Με δορυφόρους, λένε από την κυβέρνηση, θα παρακολουθούν στο εξής τις καμένες περιοχές. Μην τυχόν πάνε και βάλουν σε λάθος μέρος τις ανεμογεννήτριες!

♣ Απειλεί η Θ. Τζάκρη: «Αν διαγράψουν τον Κασσελάκη, θα εκλέξουμε με 92% το σακάκι του». Άντε, με το καλό και το εσώρουχό του, darling.

♣ Εκτός του ότι πάει το γράμμα του Κασσελάκη, η Θ. Τζάκρη έχει αναλάβει κι άλλες, το ίδιο σοβαρές, δουλειές, π.χ., τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ;

♣ Να τινάζει τα χαλιά; Να βγάζει βόλτα τη Φάρλι; Να κάνει βουντού στον Τσίπρα;

♣ Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, μην ανησυχείτε. Μετά την παρέμβαση Μητσοτάκη προκειμένου να λήξει ο πόλεμος Ισραήλ – Ιράν τρίζουν τα θεμέλια της Μοσάντ. Από τα… γέλια!

♣ Την πρώτη συνέντευξη μετά τις πρώτες εκλογές ο Ανδρουλάκης την έδωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο. Προφανώς επειδή αυτήν την εποχή δεν έχει εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης.

♣ Αναλογικά, αν νικήσει σήμερα, αύριο θα το… γιορτάσει στην Κατ. Καινούργιου.

Ένας αστεροειδής που έπεσε στη Γη πριν από 66 ε­κατ. χρόνια εξαφάνισε τους δεινόσαυρους! Με τα… γα­ϊδούρια δεν κατάφερε πολ­λά πράγματα.

♣ Τώρα που ο Μιχ. Κατρίνης δεν θα μπορεί να παριστάνει τον εν δυνάμει πρωθυπουργό, τι δουλειά θα κάνει ακριβώς; Σέντερ φορ στην Αναγέννηση Καρδίτσας;

♣ Φωνάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση υποτιμά τη νοημοσύνη χιλιάδων δανειοληπτών. Και τι φοβούνται, παρακαλώ; Μην τους φάνε την αποκλειστικότητα;

♣ Ωραίο αυτό του Σκέρτσου: «Με τον Μητσοτάκη στο τιμόνι η χώρα μπορεί να απαντάει στα προβλήματα». Με SMS ή… σήματα καπνού.

♣ Αν βγει πρόεδρος ο Γκλέτσος, θα διαγράψει αμέσως τον Κασσελάκη. Μα, αν βγει πρόεδρος ο Κασσελάκης, θα διαγραφεί από μόνος του!

♣ Και θα φύγει ιεραπόστολος στην Αφρική. (Στα ρεπό του θα διδάσκει τους μαύρους capoeira… και χορό της κοιλιάς).


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ