Εντυπωσιακή η ΑΕΚ Betsson – Δύσκολο πέρασμα για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤOR

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ Betsson – Δύσκολο πέρασμα για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤOR

Mε επιμέρους σκορ 32-23 στην τελευταία περίοδο και πολυτιμότερο τον Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR επικράτησε δύσκολα με 96-93 του ΠΑΟΚ mateco που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο κλειστό της Πυλαίας για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Με 27 πόντους του Ναν (9/9 διπ. 3/4 τριπ.), 17 του Λεσόρ (9 ριμπ.) και σημαντικές λύσεις από Γκραντ, Γκριγκόνις οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο καταφέρνοντας να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ mateco, παρά την αστοχία από τα 6.75 (7/22). Μέχρι τότε οι παίκτες του «δικεφάλου» είχαν το προβάδισμα με 44% στα τρίποντα που και οδηγούς τους Μπάρτλεϊ και Ρέινολντς που τελείωσαν το ματς έχουν από 20 πόντους.


Η ΑΕΚ Betsson διπλασίασε τις νίκες της στην Stoiximan GBL επικρατώντας και της Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Με την τριάδα Χαμπ, Μπράις και Κουζμίνσκας να σημειώνει 58 πόντους η ΑΕΚ Stoiximan GBL  ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ επικρατώντας με 96-65 για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι «κιτρινόμαυροι» τελείωσαν το παιχνίδι με 26 ασίστ με τον Ντράγκαν Σάκοτα να παίρνει σκορ από τους περισσότερους παίκτες που χρησιμοποίησε. Μάλιστα η ΑΕΚ Betsson έφτασε τους 96 πόντους έχοντας άποντο τον περσινό πρώτο σκόρερ της λίγκας, Χάντερ Χέιλ (0/6 σουτ).


Το Μαρούσι έκανε την ανατροπή κόντρα στον Κολοσσό H Hotels Collection και επικράτησε για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Την πρώτη του φετινή νίκη, στη Stoiximan GBL, κατέκτησε το Μαρούσι που κάνοντας την ανατροπή, επιβλήθηκε με 70-67 του Κολοσσού H Hotels Collection στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Τζόναθαν Στόουβ με 21 πόντους και Κάμερον Ρεϊνολντς με 20.

Με πληροφορίες από τον ΕΣΑΚΕ


Σχολιάστε εδώ