VIΠ Καλά Γεράματα – Επεισόδιο 2: «Το χαλασμένο boiler»» Ο κυρ-Λευτέρης απολύεται και προκαλείτε πανικός γέλιου!

VIΠ Καλά Γεράματα – Επεισόδιο 2: «Το χαλασμένο boiler»» Ο κυρ-Λευτέρης απολύεται και προκαλείτε πανικός γέλιου!

To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους, τα δωµάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και… ροζ!

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δειτε τα επεισόδια της σειρά ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 

«Το χαλασμένο boiler»»: Ενώ ο Αντώνης ενημερώνεται με το video – διαφημιστικό της Μονάδας για τη λειτουργία του Buona Mattina από την περήφανη Ματίνα, εμείς γνωρίζουμε όλο το προσωπικό, καθώς και τους φιλοξενούμενους, μαζί με τις ασθένειές τους. Ο κυρ-Λευτέρης, ένας από τους γηραιότερους εργαζόμενους, αδυνατεί να φτιάξει το boiler, με αποτέλεσμα η Ματίνα να τον απολύσει.

Ταυτόχρονα, ο Θεόφιλος αποφασίζει, σαν μια πράξη αντίστασης, να κυκλοφορεί γuμvός μέσα στη μονάδα, πράγμα που εξοργίζει τους πάντες. Κι ενώ η Έλλη, η ψυχίατρος της μονάδας, προσπαθεί να τον ψυχοθεραπεύσει, τελικά καταλήγει σε χειρότερη κατάθλιψη από εκείνον. Παράλληλα, ο Αντώνης μαθαίνει από την Τζωρτζίνα την οριστική απόλυση του Λευτέρη και βρίσκει ευκαιρία να μπάσει στο γηροκομείο τον κολλητό του τον Φώτη, ως υποψήφιο στη θέση του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.
Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου
Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου
Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.



Σχολιάστε εδώ