«ΕΙΚΟΝΕΣ» – Πρεμιέρα: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι στη Μαδρίτη

«ΕΙΚΟΝΕΣ» – Πρεμιέρα: Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι στη Μαδρίτη

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την πανέμορφη Μαδρίτη, μια πόλη με πλούσια ιστορία, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.

H εκπομπή ξεκινάει με μια μεγάλη βόλτα στην Πλάθα δε Εσπάνια, όπου και θαυμάζουν τα Βασιλικά Ανάκτορα, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πασίγνωστη πλατεία της Μαδρίτης.  Στη συνέχεια, επισκέπτονται τον Καθεδρικό Ναό της Αλμουδένα, το πνευματικό σύμβολο της Μαδρίτης, και μας προτείνουν να απολαύσουμε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην πόλη από τον Ναό του Ντεμπόντ.

Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν μία μικρή εκδρομή στο Τολέδο στο οποίο έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φρούριο Αλκάθαρ και τον ναό Σάντο Τομέ, που φιλοξενεί ένα αριστούργημα του Ελ Γκρέκο.

Επιστρέφοντας στη Μαδρίτη ανακαλύπτουν τις γειτονιές Λα Λατίνα και Σάντα Άννα, ψωνίζουν μαζί με τους ντόπιους στη διάσημη υπαίθρια αγορά Ελ Ράστρο και θαυμάζουν την εμβληματική Πλατεία Κολόν.    

Τέλος, μας προτείνουν ένα εκπληκτικό café για να απολαύσουμε τον καφέ μας μαζί με πολιτικούς και καλλιτέχνες και μοναδικά εστιατόρια για να δοκιμάσουμε τοπικές σπεσιαλιτέ.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ