VIΠ Καλά Γεράματα – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Επεισόδιο 1 – «Καλύτερα σε γηροκομείο, παρά σε παγκάκι»

VIΠ Καλά Γεράματα – ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Επεισόδιο 1 – «Καλύτερα σε γηροκομείο, παρά σε παγκάκι»

To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο. Οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούµενους, τα δωµάτια είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι πάντα πράσινο – ίσως µετά από µερικά cocktail και… ροζ!

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δειτε τα επεισόδια της σειρά ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο την Τετάρτη στις 22:30

«Καλύτερα σε γηροκομείο, παρά σε παγκάκι»: Ο Αντώνης, ακυρωμένος stand up comedian, δέχεται έξωση από την σπιτονοικοκυρά του επειδή της χρωστάει ενοίκια. Απεγνωσμένος, ακολουθεί τον φίλο του Φώτη, στο Γηροκομείο που δουλεύει ο αδερφός του, προκειμένου να βρουν ένα μέρος να περάσουν τη βραδιά. Το ίδιο όμως βράδυ, η Ζανέτ την οποία φροντίζει ο αδερφός του Φώτη – πιστεύοντας ότι πεθαίνει – του γράφει το σπίτι της στο Παρίσι κι αυτός εξαφανίζεται.

Ο Αντώνης, σε αντίθεση με τον Φώτη, καταφέρνει να μπει κρυφά στη μονάδα κι εγκλωβίζεται στο δωμάτιο του Σωτήρη ενώ γνωρίζει τον πάντα στριφνό Θεόφιλο. Την επόμενη μέρα, παρ’ ότι δεν συμπαθεί τους ηλικιωμένους, δέχεται την πρόταση της Ματίνας να προσληφθεί στη θέση του Νικόλα, αφού του παραχωρεί δικό του δωμάτιο και επίση

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης Σενάριο: Γωγώ Φώτου, Μάκης Πιτταράς
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης.
Στον ρόλο της Λουκίας η Λυδία Φωτοπούλου
Στον ρόλο της Ζανέτ η Χριστίνα Τσάφου
Στον ρόλο της Φιλαρέτης η Ελένη Κρίτα
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.



Σχολιάστε εδώ