Πέτρινοι κύκνοι

Πέτρινοι κύκνοι


Συγγραφείς
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


Για τον Μπράιαν Κάραν η συνεργασία με αυτή την εκνευριστική γυναίκα είναι η πιο επικίνδυνη αποστολή που ανέλαβε ποτέ στην καριέρα του. Όλα όμως δείχνουν πως πρέπει να αναμετρηθεί μαζί της και με τα φαντάσματα του παρελθόντος προκειμένου να κατακτήσει τον προσωπικό του παράδεισο.
Για την Κασσάνδρα Μαρτίνη η συνεργασία με αυτόν τον δύστροπο άντρα είναι το πιο απαιτητικό εγχείρημα που ανέλαβε ποτέ στη ζωή της. Όλα όμως δείχνουν πως πρέπει να συμβιβαστεί με τις αβυσσαλέες αντιθέσεις των χαρακτήρων τους προκειμένου να κατακτήσει την προσωπική της γαλήνη.
Κοινός τους στόχος, η ανεύρεση του πολυθρύλητου Χρυσού εκδικητή, του αγάλματος που αποτελεί την αιτία των δεινών τους αλλά και την Ιθάκη τους.

Καθώς ο έρωτας μεταξύ τους μοιάζει να είναι ταυτόχρονα μαγικό φίλτρο και θανατηφόρο δηλητήριο, πρέπει σε τέλεια αρμονία να αντιμετωπίσουν τον κοινό τους εχθρό, αυτόν που επιμένει να τους θυμίζει ότι όταν οι κύκνοι τραγουδούν πεθαίνουν.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ευαγγελία Ευσταθίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζεται ως δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση.
Η αγάπη της για το βιβλίο την έστρεψε από πολύ νωρίς στη συγγραφή, πρώτα παραμυθιών και αργότερα διηγημάτων.
Το πρώτο της μυθιστόρημα, Προσωπικές στιγμές (2001), κέρδισε αμέσως την αγάπη των αναγνωστών. Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα Πέτρινοι κύκνοι (2004), Μ’ άλλα λόγια σ’ αγαπώ (2007), Αν τον άνεμο ρωτήσεις (2010), Μετά την καταιγίδα (2011), Το γυάλινο ρόδο (2012), Βαθύ βελούδινο σκοτάδι (2013), Ψίθυροι στις φλόγες (2014), Οι δεσμώτες των σκιών (2015), Πριν χαθεί η νύχτα (2016), Όχθες και κύματα (2017), Αόρατο νήμα (2018) και Το ξίφος (2021), όπως επίσης το παραμύθι Όταν η Νύχτα έχασε την Αυγή (2019), όλα από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται με τη ζωγραφική και το κολάζ. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.
Έχει μια κόρη, έναν γιο και ένα ζωη­ρό τζακ ράσελ, τη Λούνα.

Διαβάστε ΕΔΩ άλλα βιβλία του συγγραφέα στην εκδοτική


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

Κατηγορία: Λογοτεχνία /
ISBN: 978-618-02-5261-3



Σχολιάστε εδώ