Μαρούσι – Norrkoping Dolphins | LIVE streaming – Europe cup _ Βετούλας: “Η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει”

Μαρούσι – Norrkoping Dolphins | LIVE streaming – Europe cup _ Βετούλας: “Η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει”

Παρακολουθήστε τον αγώνα Μαρούσι – Norrkoping Dolphins για τo Europe cup

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από την ERT3

Βετούλας: “Η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει”



Ένας νέος αγωνιστικός κύκλος ξεκινάει την Τετάρτη για το Μαρούσι. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από 14 χρόνια στην Ευρώπη, υποδέχεται (20.15) για την 1η αγωνιστική του G’ ομίλου του FIBA EUROPE CUP την σουηδική Νόρκεπινγκ.Θυμίζουμε ότι τον όμιλο συμπληρώνουν η Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζαν και η Σαρλερουά από το Βέλγιο.
Ο στόχος της ομάδας είναι διπλός. Από τη μία να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί και αφετέρου να δώσει περισσότερα παιχνίδια που θα το βοηθήσουν να βελτιώσει την ομοιογένειά του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ήδη ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του, ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα της πρεμιέρα από τον Προμηθέα και να έχουν το μυαλό τους “κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι”. “Μια ομάδα με εννέα καινούργιους παίκτες έχει μπροστά της μια διαδικασία για να καταφέρει να βρει την ταυτότητά της. Υπό αυτή την έννοια η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει, γιατί πλέον η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να ρολάρει” τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: ” Έχουμε πληροφορίες για την Νόρκεπινγκ, αλλά στην αρχή της σεζόν κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες. Γι αυτό περισσότερο κοιτάμε την δική μας εικόνα γιατί θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως είδαμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα και αν εξαιρέσεις τους δυο “μεγάλους” της Ευρωλίγκας, όλοι μπορούν να νικήσουν παντού. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη και πνευματική σταθερότητα”



Σχολιάστε εδώ