Επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές το κόμμα θα διασπαστεί… Οι άλλοι τρεις τι νομίζουν; Ότι θα φύγει long weekend στο Πήλιο;

Επτά στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές το κόμμα θα διασπαστεί… Οι άλλοι τρεις τι νομίζουν; Ότι θα φύγει long weekend στο Πήλιο;

♣ «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μέλλον, γι’ αυτό είμαι εδώ», τονίζει ο Κασσελάκης. Αν δεν είχε, ο ίδιος θα ήταν στο «My Style Rocks». (Υπεύθυνος γκαρνταρό­μπας…)

♣ Όπως εξήγησε ο Μητσοτάκης, η κυβέρνηση μπορεί να συζητάει με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ό­μως ότι συμφωνεί μαζί του. Πρώτα θα υποχωρήσει και μετά θα διαφωνήσει!

♣ Το 25,3% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ πιστεύει σοβαρά ότι ο Ανδρουλάκης μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη. Στο… τάβλι;

♣ Το 21,4% ότι μπορεί ο Δούκας (…στο τένις) και ένα 15,7% ότι μπορεί η Διαμαντοπούλου (…στην μπιρίμπα)! Στο bowling κανείς.

♣ Πρωτοβουλίες για την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό. Πάνε γυρεύο­ντας…

♣ …να φτάσει η σύρραξη μέχρι το Νεπάλ. Πριν ξεσπάσει πόλεμος στη Γη του Πυρός και μας επιτεθούν οι εξωγήινοι.

«Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει ο Φάμελλος. Ο οποίος Φάμελλος δεν μπορεί να (σου) εγγυηθεί ούτε το ότι αύριο είναι Δευτέρα. Για την Τρίτη, ούτε συζήτηση.

♣ Αν νικήσει σήμερα ο Ανδρουλάκης, πρέπει να σκάσει μύτη στο μπαλκόνι της Χαριλάου Τρικούπη, να βγάλει το πουκάμισό του και…

♣ …να το πετάξει στους θαυμαστές του. Κάτι σαν τη Ματούλα Ζαμάνη στη συναυλία ένα πράγμα!

♣ Διαβεβαιώνει ο Γεραπετρίτης ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Θα τα εκχωρήσει αβλεπί.

♣ Υπερβολές ότι ο Μητσοτάκης, αν και παίζει χωρίς αντίπαλο, χάνει από μόνος του. Απλά δεν κερδίζει!

♣ Σχέδιο για τη… σωτηρία της χώρας καταστρώνει ο Πολάκης. Οκ, αλλά δεν είναι κάπως νωρίς να ξεκινήσει πρόβες για τις Απόκριες;

♣ Σκληραίνει ο ανταγωνισμός για τον Σεφερλή και το «Δελφινάριο». Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο… Νικόλας Φαραντούρης.

Αν έχετε σκοπό να βγείτε έξω σήμερα, καπέ­λο και αντηλιακό να πάρετε. Σύμφωνα τον Χ. Δού­κα πρόκειται να… λάμψει ξανά ο ήλιος!

♣ «Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση», διαπιστώνει ο Γερουλάνος. Ελπίζω να μην το άκουσε η κοινωνία, και… απελπιστεί εντελώς.

♣ Είχαμε πλημμύρες και κατολισθήσεις με δεκάδες νεκρούς στο Νεπάλ, αλλά, παραδόξως, το ΠΑΣΟΚ δεν κατήγγειλε τον Μητσοτάκη.

♣ Τι θα πει δεν είχε καμιά αρμοδιότητα; Ας είχε και ας φρόντιζε να μη βρέξει πολύ!

♣ Το 69% των Ελλήνων θεωρεί ότι υπάρχει χώρος για νέο κόμμα. Η αλήθεια είναι ότι τα παλιά (κόμματα) δεν βγάζουν πλέον και… τόσο γέλιο!

♣ Κατά βάθος, ο Μητσοτάκης πρέπει να έχει… αίσθηση του χιούμορ. Αλλιώς δεν θα έβαζε τον Άδωνη να φτιάξει την Υγεία! Εκτός κι αν ήθελε απλά να μας κάνει πλάκα.

Η πανδημία και τα lockdowns επηρέασαν, λέει, τις καιρικές συνθήκες στη Σελήνη. Εκτός από τη Γη, θα καταστρέψουμε κι άλλους πλανήτες.

♣ Πλάκα έχει και αυτός ο Κατρίνης στο ΠΑΣΟΚ, που συμ-περιφέρεται ως… εν δυνάμει πρωθυπουργός. Πιο πιθανό είναι να πάρει το Champions League ο Αστέρας Τρίπολης.

♣ Για αλαζονεία κατηγορεί τον Ανδρουλάκη ο Δούκας. Και τι φοβάται ακριβώς; Μην τυχόν του φάει την αποκλειστικότητα;

♣ Στα 90 του, ο Αλ. Λυκουρέζος δηλώνει… ερωτευμένος! Μηδένα προ του τέλους κακάριζε!

♣ Μειώσεις στις τιμές στα σούπερ μάρκετ (!)… διαπιστώνει ο Κ. Χατζηδάκης. Εκτός του ότι βλέπει οράματα, μήπως ακούει και φωνές;

♣ Αυτό το «μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη» του Γερουλάνου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με τον ποντικό και το λιοντάρι. Λέμε καμιά… να περνάει η ώρα!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ