ΡΑΑΕΥ: Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Ολομέλειες των Κλάδων Αποβλήτων και Υδάτων

ΡΑΑΕΥ: Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Ολομέλειες των Κλάδων Αποβλήτων και Υδάτων

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων ανακοινώνει τη συγκρότηση σε σώμα των Ολομελειών του Κλάδου Αποβλήτων και του Κλάδου Υδάτων της Αρχής.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου ΡΑΑΕΥ, στην Ολομέλεια του Κλάδου Αποβλήτων με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΡΑΑΕΥ, Καθ. Κων/νο Αραβώση, Κάτοχο έδρας UNESCO – Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία, ορίστηκαν ως μέλη ο Ειδικός Επιστήμονας, Διευθυντής Στρατηγικής και Διεθνών Σχέσεων της ΡΑΑΕΥ, Δρ. Γιώργος Λοΐζος, ο Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Διονύσιος Ασημακόπουλος και ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Ιωάννης Τζώρτζης.

Στην Ολομέλεια του Κλάδου Υδάτων με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΡΑΑΕΥ, Καθ. Δημήτριο Ψυχογυιό ορίστηκαν ως μέλη ο Καθηγητής του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά, Βασίλειος Δεδούσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, Πρόδρομος Βλάμης και αναδιορίστηκε ως μέλος το υφιστάμενο μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΑΕΥ, Κωνσταντίνος Τσιμάρας, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ολομέλεια του Κλάδου Ενέργειας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της ΡΑΑΕΥ, Δημήτριο Φούρλαρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, συμμετέχουν ως μέλη ο Δημήτριος Παπαντώνης, Ομ. Καθηγητής και τ. Αντιπρύτανης ΕΜΠ, ο Στέφανος Μανιάς, Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ και ο Κομνηνός Κόμνιος, Αναπλ. Καθηγητής του Διεθνούς Παν/μίου Ελλάδας.

Πρόεδρος της Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων είναι ο Αναπλ. Καθηγητής Αθανάσιος Δαγούμας.



Σχολιάστε εδώ