Γ. Βαλαώρας στο “Π”: Ικανοποιημένοι και οι δύο με την ισοπαλία

Γ. Βαλαώρας στο “Π”: Ικανοποιημένοι και οι δύο με την ισοπαλία

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ
Βετεράνου Διεθνούς Ποδοσφαιριστή


Η ισοπαλία στο ντέρμπι θεωρώ πως θα αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Ο Παναθηναϊκός καίγεται για τη νίκη, για τις εντυπώσεις και την ουσία, αλλά ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια επικράτηση στην Ευρώπη και αυτό θα δυσχεράνει την έτσι κι αλλιώς δύσκολη προσπάθειά του. Ούτε το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θέλγει με την μπάλα που παίζει, όμως, με το ηθικό στα ύψη, θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα νέο νικηφόρο αποτέλεσμα, που παράλληλα θα βυθίσει σε πυκνό σκοτάδι τον αντίπαλό του.

Σε αυτά τα ματς δεν χωράνε προβλέψεις. Ακόμη κι αν ο ένας από τους δύο είναι σε προβληματική κατάσταση, μπορεί να αναγεννηθεί και με πειστική εμφάνιση να ανατρέψει τα δεδομένα. Η έδρα θα παίξει ρόλο και πιο πολύ το πάθος, η φλόγα για επιτυχία. Θεωρώ ότι θα είναι ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό παιχνίδι, που θα μας αφήσει κολλημένους στην τηλεόραση από την αρχή μέχρι το τέλος του. Κάθε νίκη σε ντέρμπι είναι ευεργετική για εκείνον που την καταφέρνει και, αντίθετα, ένα γερό χτύπημα, ένα ηχηρό πλήγμα για εκείνον που φεύγει με το κεφάλι σκυμμένο από το γήπεδο.

Ελπίζω να το απολαύσουμε, και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, οι αληθινοί πρωταγωνιστές του, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ