Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παναιτωλικός – ΑΕΚ | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παρακολουθήστε τον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1


Τι λέει η ιστορία

Έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες της ΑΕΚ -στις τρεις από τις οποίες δεν δέχθηκε ούτε γκολ – η περσινή τους αναμέτρηση στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία  (2-2).

Αυτή ήταν η πρώτη στην ισοπαλία στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League ανάμεσα στις δύο ομάδες. Υπήρχαν οκτώ νίκες τις ΑΕΚ και τρεις του Παναιτωλικού στις έντεκα προηγούμενες.

Στα επτά από τα δώδεκα έχουν σκοράρει και οι δύο, ενώ υπάρχουν τέσσερις νίκες της ΑΕΚ χωρίς να δεχθεί γκολ και δύο του Παναιτωλικού.

Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού στην έδρα του με την ΑΕΚ ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2018 με 2-1 (26’, 51’ Καμαρά – 76’ Σιμόες), ενώ με το ίδιο σκορ είναι και η τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους, η οποία έγινε στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιανουαρίου 2022.

Η ΑΕΚ το 2017-18 σημείωσε την ευρύτερη νίκη της στο Αγρίνιο, με σκορ 4-1. Οι Μπακατσέτας (6’), Χριστοδουλόπουλος (36’), Αραούχο (44’), Λόπες (61’) σκόραραν για τους Κιτρινόμαυρους, ενώ ο Μοράρ στο 68ο λεπτό μείωσε για τους γηπεδούχους.

Η πρώτη συνάντηση της ιστορίας τους είχε γίνει στο Αγρίνιο στις 4 Ιανουαρίου 1976, στην παρθενική χρονιά του Παναιτωλικού στην Α’ Εθνική και η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1. Ο Αλεξιαδης ήταν ο σκόρερ του πρώτου γκολ της ομάδας του Αγρινίου, ενώ για την ΑΕΚ σκόραραν οι Δέδες (5’), Νικολάου (13’) και Παπαϊωάννου (43’).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 12-25

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ