Ατρόμητος – Βόλος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Ατρόμητος – Βόλος | Live streaming – Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία

Παρακολουθήστε τον αγώνα Ατρόμητος – Βόλος για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το Novasports 2


Τι λέει η ιστορία

Αυτή είναι η έβδομη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις προηγούμενες έξι υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με δύο νίκες για τον Ατρόμητο, δύο νίκες για τον Βόλο και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια της με τον Βόλο, στην συνέχεια έκανε δύο διαδοχικές και στα δύο τελευταία υπάρχει μια νίκη της ομάδας της Μαγνησίας και μια ισοπαλία με 1-1 την περσινή περίοδο.

Οι δύο νίκες του Βόλου στο Περιστέρι είναι με σκορ 2-0, ενώ ο Ατρόμητος έχει επικρατήσει με 1-0 και 2-1. Οι  μεταξύ τους ισοπαλίες είναι με 0-0 και 1-1.

Στις 6 Οκτωβρίου 2019 ήταν η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους για τη Super League, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας χάρη στα γκολ των Ανδρούτσου (39’), Μανούσου (43’) και Γιακουμάκη (62’), ενώ για την ομάδα της Μαγνησίας είχε σκοράρει δύο φορές ο Τόρες (7’, 36’).

Στις περσινές αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες υπήρξαν δύο ισοπαλίες και μια νίκη του Ατρομήτου στον Βόλο με 2-1 για την κανονική διάρκεια. Η ισοπαλία τους στα Stoiximan Playouts ήταν με 2-2 στη Μαγνησία.

Ισορροπία υπάρχει και στο σύνολο των αναμετρήσεων τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, αφού σε 16 αναμετρήσεις έχουν από έξι νίκες και υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ

6 ΑΓΩΝΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 4-6

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ