Το INFOWAR επιστρέφει με νέες ιστορίες από το Gotham City στο Attica TV

Το INFOWAR επιστρέφει με νέες ιστορίες από το Gotham City στο Attica TV

Η σειρά ντοκιμαντέρ Ιστορίες από το Gotham City με τον Άρη Χατζηστεφάνου επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά στο Attica TV από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.

Στο νέο κύκλο παρακολουθούμε την πολιτική ιστορία του stand-up comedy στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, αναρωτιόμαστε εάν ένα παγάκι μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ιστορία της παγκόσμιας οικονομίας και αποκαλύπτουμε ποιες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις αποφασίζουν πότε ένα φανάρι θα ανάψει κόκκινο ή πράσινο.

Επιστρέφουμε στην Copaganda – την «προπαγάνδα των μπάτσων» – για να δούμε αστυνομικούς να σώζουν γατάκια και να επηρεάζουν τις αμερικανικές εκλογές. Ακόμη, παρακολουθούμε τη συγκλονιστική ιστορία του φιλοδωρήματος μέσα από ταινίες και λογοτεχνικά έργα και βλέπουμε πώς αυτή συνδέεται με τις σκοτεινές εποχές της δουλείας αλλά και της μισθωτής σκλαβιάς.

O Άρης Χατζηστεφάνου από τη Νέα Υόρκη και ο Χρήστος Αβραμίδης από την Αθήνα αναζητούν και αποκαλύπτουν τις άγνωστες πολιτικές και οικονομικές πτυχές της καθημερινότητας με τη βοήθεια ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων ενώ αυτή τη φορά στη μάχη μπαίνουν και stand-up κωμικοί από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Παλαιστίνη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται και πάλι στη Νέα Υόρκη και σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου, τη φωτογραφία και το post production o Θάνος Τσάντας ενώ την οργάνωση παραγωγής έχει η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Επιμέλεια ήχου Δημήτρης Σταθόπουλος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ