Νέα ήττα ο ΠΑΟΚ στην League Phase – Κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό

Νέα ήττα ο ΠΑΟΚ στην League Phase – Κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό

Για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ με προβλήματα στην τελική προσπάθεια και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του ανανεωμένου UEFA Europa League.

Ο Ντάνιελ Μπιρλιγκέαηταν ο σκόρερ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, αλλά αποβλήθηκε στο 56’.

Ο ΠΑΟΚ  πίεσε ασφυκτικά, είχε δύο δοκάρια αλλά εμφάνισε την γνωστή αδυναμία στην επίθεση και την τελική πάσα ενώ οι συνήθεις παίκτες της μεσαίας γραμμής δεν μπόρεσαν να σώσουν την ήττα.

 Παναθηναϊκός: 1-1 με τη Μπόρατς

Ο Παναθηναϊκός στη νέα πορεία στο League Phase του Conference League έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Μπόρατς στο «Gradski Stadion» της Μπάνια Λούκα  δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να μπει στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Το γκολ του Μπακασέτα στο 11’ ισοφαρίστηκε από τον Ντεσπότοβιτς στο 50’ και με τους «πράσινους» να μην μπορούν στη συνέχεια να αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, με κορυφαία (δοκάρι του Τετέ στο 72’) αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός, νωρίτερα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη League Phase του Europa League! Οι «ερυθρόλευκοι» ισοπέδωσαν την Μπράγκα με σκορ 3-0 στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Θρύλος της Ευρώπης είναι εδώ – Νίκη με 3-0 επί της Μπραγκα



Σχολιάστε εδώ