«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 6-7: Η Χλόη ζητάει ξανά βοήθεια – Tι βρήκε ο  πατήρ Νικόλαος;

«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 6-7: Η Χλόη ζητάει ξανά βοήθεια – Tι βρήκε ο πατήρ Νικόλαος;

Ο «Άγιος Έρωτας» είναι μια νέα σειρά του Alpha για το πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Τον έρωτα και το μίσος; «Άγιος Έρωτας». Μια δραματική σειρά εποχής  μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.  

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε σήμερα

Ο Παύλος βρίσκει μια δικαιολογία ώστε να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις από τη Θάλεια και η Χριστίνα αναλαμβάνει να σβήσει για μια ακόμα φορά τις υποψίες της φίλης της.

Παράλληλα ο Αργύρης πιέζει τη Σμαρώ να του πει την αλήθεια και να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του, ενώ ο Κλεάνθης ψάχνει ήδη τον τρόπο για να αποφυλακίσει τον γιο του.

Η Χλόη ζητάει ξανά τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου, αυτή τη φορά όχι ως μαθήτρια αλλά ως φίλη! Η Ειρήνη δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό της εναντίον του πατέρα της, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του με τη Σμαρώ και η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει ιδιαιτέρως τον Κλεάνθη.

Ο Παύλος έχοντας στα χέρια του το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη, την απειλεί πως αν δεν σταματήσει να τον βλέπει τότε θα τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο…


Το έργο

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.  

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione



Σχολιάστε εδώ