Ολυμπιακός – Μπράγκα: Για το πρώτο τρίποντο στο καυτό Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Για το πρώτο τρίποντο στο καυτό Καραϊσκάκη!

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανοίγει τις πόρτες του για τον κάτοχο του Conference League. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:45 (Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ενώ και το γεγονός πως ξεκίνησαν με αντίθετα αποτελέσματα στην Ευρώπη, τότε προσθέτει έξτρα κίνητρο.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί απώλειες, νικώντας με σκορ 2-0 τον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα βήμα μπροστά αλλά έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Ασφαλώς, αναζητούν το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην Ευρώπη, αφού στην πρεμιέρα τους ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Λιόν.

Η δημιουργία λείπει και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα, το οποίο καλούνται οι «ερυθρόλευκοι» να λύσουν αρχής γενομένης από σήμερα, ενώ συνολικά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η νίκη. Ασφαλώς, το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ψάχνει τρίποντο επιβεβαίωσης αλλά και ψυχολογίας στο καυτό Καραϊσκάκη, αφού ακολουθεί και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Γκαρθία – Ροντινέι, Τσικίνιο, Μασούρας – Ελ Κααμπί.

Μπράγκα: Ματέους – Γκόμες, Φερέιρα, Νιακατέ, Μάριν – Καρβάλιο, Γκόρμπι – Μπρούμα, Α. Όρτα, Ρ. Όρτα – Ελ Ουαζανί.

Διαιτητής είναι ο Πολωνός, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, και θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι και Άνταμ Καράσεβιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Πιότρ Λάσικ.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορταζ στη πηγή: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ