«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 5: Ο ένας ψάχνει το παρελθόν του άλλου! Ο Αργύρης κλονίζεται από μια αινιγματική πληροφορία…

«Άγιος Έρωτας» – Επεισόδιο 5: Ο ένας ψάχνει το παρελθόν του άλλου! Ο Αργύρης κλονίζεται από μια αινιγματική πληροφορία…

Ο «Άγιος Έρωτας» είναι μια νέα σειρά του Alpha για το πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Τον έρωτα και το μίσος; «Άγιος Έρωτας». Μια δραματική σειρά εποχής  μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.  

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε σήμερα

Η Ολυμπία κατ’ εντολήν Μαρκόπουλου ψάχνει το παρελθόν του παπά, ενώ κι αυτός με την σειρά του ψάχνει το παρελθόν του Παύλου.

Παράλληλα, η Σοφία ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν την απατά ο άντρας της, και φοβούμενη για ενδεχόμενα σκάvδαλα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η μεγάλη επιστροφή του Κυριάκου στην Στέρνα είναι γεγονός και στο πρόσωπό του, ο Κλεάνθης βλέπει έναν φίλο κι ο Παύλος έναν αντίζηλο.

Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης και η Σμαρώ κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τον κρατούμενο Αργύρη, ο οποίος κλονίζεται από μια αινιγματική πληροφορία. Τέλος, η Χλόη υπομένει τις τιμωρίες και την πίεση που δέχεται από τον περίγυρο και η μόνη σανίδα σωτηρίας για εκείνη, είναι ο πατέρας Νικόλαος…


Το έργο

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.  

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή

Παραγωγή Primavisione



Σχολιάστε εδώ