«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου: Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου: Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου

Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα

Το «OPEN KITCHEN» έρχεται καθημερινά στις 16:50, με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, με BBQ, η πέτρα έχει ήδη τοποθετηθεί στην ψησταριά και η αγαπημένη μας Chef ετοιμάζει την πιο νόστιμη αμερικάνικη πίτσα με κοτόπουλο και BBQ sauce. Στη συνέχεια, o Εμμανουήλ Πυθαράς, ειδικός σε θέματα BBQ, μας δείχνει τον τρόπο για να έχουμε πάντα καθαρή ψησταριά. Τέλος, η Ντίνα μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει ένα κλασικό ζυμαρικό που ταιριάζει με όλα, κοφτό μακαρονάκι με κολοκυθάκια & πέστο δυόσμου.

Την Τρίτη, η Ντίνα μας προτείνει μια εύκολη συνταγή για ένα πιάτο γεμάτο ενέργεια. Μία γευστικότατη πατατοσαλάτα με σολομό και βελούδινο dressing. Στη συνέχεια, o διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης,  μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα γλυκά σε υγιεινούς συμμάχους, και για το τέλος μας περιμένει μια συγκλονιστική vegan συνταγή, πικάντικος γύρος μανιταριών με πεντανόστιμη μελιτζανοσαλάτα.

Την Τετάρτη, η εκπομπή έχει άρωμα Ιταλίας και η Ντίνα μας μεταφέρει συγκεκριμένα στην Μπολόνια για να δοκιμάσουμε σπαγγέτι με αυθεντική σάλτσα μπολονέζ. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, μας δείχνει τον τρόπο για να καλλιεργήσουμε την αγαπημένη μας πιπεριά στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Τέλος, ετοιμάζουμε ένα υπέροχο πρωτεϊνούχο γλυκό, κέικ πρωτεΐνης με πουτίγκα σοκολάτας.

Την Πέμπτη, η εκπομπή ξεκινάει με ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ γλυκό, τραγανά φύλλα με γιαούρτι & σύκα. Έπειτα, μεταφερόμαστε στο BBQ, όπου θα συναντήσουμε τον Εμμανουήλ Πυθαρά, για να μάθουμε όλα τα μυστικά για να μην κολλάει το κρέας στη σχάρα. Τέλος, η Ντίνα θα μας δείξει πώς να κάνουμε το πιο ζουμερό ολόκληρο κοτόπουλο στο BBQ παρέα με τρία συνοδευτικά ντιπ για τις πιο νόστιμες βουτιές.

Η εβδομάδα κλείνει με μια συνταγή γεμάτη από συναισθηματική θαλπωρή, λαχταριστά γιουβαρλάκια κοκκινιστά, ένα φαγητό όνειρο. Στη συνέχεια, μοιραζόμαστε μαζί σας την τέχνη του Art de laTable και μεταμορφώνουμε το τραπέζι του μπαλκονιού μας για τα πιο όμορφα καλέσματα σε γεύμα. Τέλος, η Ντίνα μας ετοιμάζει ένα χορταστικό, πεντανόστιμο και ιδιαίτερο, σπανάκι γκρατέν με μπεσαμέλ φέτας.

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 


Σχολιάστε εδώ